David2fabia Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Ahoj, jsem zde nový a tak mě nebijte ale nemohu najít co hledám. takže jedná se o Fabii 2 HTP 1. Potřebuji vědět kde je řj centrálu slyšm relé ale nevim odkud. někde nad pedály. 2. Mám odpojit nějakým způsobem orig. centrál a dát dálku? 3. Nemá někdo nějakou fotodokumentaci? + schéma Děkuji moc. Editováno: 15. leden 2009, autor: David2fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 1. ak sa nemylim tak central je ovladany RJ komfort systemu, ta je pod palubovkou, rovnako sa tu povaluje aj doska relatiek, ktore pocujes 2. central neodpojis 3. s tym ti nepomozem Pozri sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David2fabia Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Celý jsem to prohledal a něco se mi z toho určitě pomůže. Ale nemoh by ještě někdo shrnout připojení RJ CZKEY. Na které piny to připojit v autě. Je to od TSS a na jejích stránkach je přímo návod na F2 s přípojnými body. Ten bych potřeboval, nemá někdo? Ke stažení jen po registraci a mě se jim registrovat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Mozes mi prosimta dat link na konkretne DO ktore mas, mozno ten navod zozeniem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David2fabia Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tady je link: http://www.autio.cz/cz/produkt/dalkove-ovl...kani-rj-cz-key/ zatím jsem kontaktoval výrobce a vypadá to že mi ho i pošle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja mít origo centrál, tak neváham a dam si origo vystřelovák a ne toto, uvidíš, za chvíli ti to popraská a budeš mít z toho akorát nervy v kyblu , vím o čem mluvím, mam ho doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David2fabia Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) --> Woody: Ten klíč na první pohled a omak vypadá dost pevně. Uvidíme no. Editováno: 16. leden 2009, autor: David2fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David2fabia Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Takže jsem dospěl k tomuto. Tento manuál popisuje co který vodič dělá http://xman.skylan.sk/cz_key.pdf A tento v příloze popisuje co kde připojit. Může na to někdo mrknout a říct mi ještě které připojit pro Odemčení zamčení? A co znamená CAN L a CAN H a co na ně připojit. Děkuji. CAN_SCHEMA_SKODA_FABIAII_06.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Odomykanie/zamykanie http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12561& CAN L/H su signaly seriovej zbernice, naco su nakreslene na tom obrazku netusim, kedze DO po nej nekomunikuje (ani sa na nu nepripaja) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David2fabia Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Supr tohle je paráda, takže mohu s klidem začít. Děkuji. Tak a je to hotovo. Vše funkční. Děkuji za pomoc. Editováno: 25. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak už som dorobil DO MAXICAR 686 a mam taky problem že ked chcem odomknuť klučom tak to nejde, otvorim iba vodičove dvere a safe stale blika. Robi to aj vam alebo mam niečo zle zapojene ? A ešte otazka - mate niekto zapojeny aj kufor ? stači to pripojiť na ten hnedozeleny kabel alebo to musi isť cez rele ? Dojazd okien mi tiež akosi nejde... no tam je možno zly kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirkis Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Dostal jsem DO MAXICAR 686, chci ho namontovat do Roomstra. Má někdo zkušenosti s montáží tohoto dálkovvého ovládání, zda je to složité a jestli nemá někdo nějaký podrobný návod. Za odpovědí předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ja mam namontovany ten maxicar 686, montaž nie je zložita, stači to pripojiť na tie miesta ktore su v tych papieroch vypisane. Pre automaticke zatvaranie okien pri uzamknuti treba ten kablik ale natiahnut do dveri na žltomodry kablik čo je na motorčeku sťahovania. Kufor som nezapajal, takže s tym neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Já jsem si nechal dát CZ DO typ CL- 305Click. Je naše výroba a bylo mi doporučeno jako kvalitní. Uvidíme zatím šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Mám FII a centrál na kľúč dá sa tam dorobiť diaľkové originál v servise??? Proste sa niečo pridá a ide to?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xholy Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Zdravim ,koupil jsem dálkové ovládání Keetec ,mám Roomstra s centrálem ,ale bez dálky.Chtěl jsem to připojit jak je u řadičky tlačítko na ovládání centrálu,ale mám strach abych něco nezkratoval.Jak to k tomu připojit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.