Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jsem zde nový a tak mě nebijte ale nemohu najít co hledám.

takže jedná se o Fabii 2 HTP

1. Potřebuji vědět kde je řj centrálu slyšm relé ale nevim odkud. někde nad pedály.

2. Mám odpojit nějakým způsobem orig. centrál a dát dálku?

3. Nemá někdo nějakou fotodokumentaci? + schéma

Děkuji moc.

Upraveno od David2fabia

• Autor

Celý jsem to prohledal a něco se mi z toho určitě pomůže. Ale nemoh by ještě někdo shrnout připojení RJ CZKEY.

Na které piny to připojit v autě. Je to od TSS a na jejích stránkach je přímo návod na F2 s přípojnými body. Ten bych potřeboval, nemá někdo? Ke stažení jen po registraci a mě se jim registrovat nechce.

Mozes mi prosimta dat link na konkretne DO ktore mas, mozno ten navod zozeniem

Ja mít origo centrál, tak neváham a dam si origo vystřelovák a ne toto, uvidíš, za chvíli ti to popraská a budeš mít z toho akorát nervy v kyblu lol , vím o čem mluvím, mam ho doma :aggressive:

mas SZ

• Autor

--> Woody: Ten klíč na první pohled a omak vypadá dost pevně. Uvidíme no.

Upraveno od David2fabia

• Autor

Takže jsem dospěl k tomuto.

Tento manuál popisuje co který vodič dělá http://xman.skylan.sk/cz_key.pdf

A tento v příloze popisuje co kde připojit. Může na to někdo mrknout a říct mi ještě které připojit pro Odemčení zamčení? A co znamená CAN L a CAN H a co na ně připojit.

Děkuji.

CAN_SCHEMA_SKODA_FABIAII_06.pdf

• Autor

Supr tohle je paráda, takže mohu s klidem začít. Děkuji.

Tak a je to hotovo. Vše funkční. Děkuji za pomoc.

Upraveno od Blacky

• 1 měsíc později...

Tak už som dorobil DO MAXICAR 686 a mam taky problem že ked chcem odomknuť klučom tak to nejde, otvorim iba vodičove dvere a safe stale blika. Robi to aj vam alebo mam niečo zle zapojene ? A ešte otazka - mate niekto zapojeny aj kufor ? stači to pripojiť na ten hnedozeleny kabel alebo to musi isť cez rele ? Dojazd okien mi tiež akosi nejde... no tam je možno zly kontakt

• 7 měsíců později...

Dostal jsem DO MAXICAR 686, chci ho namontovat do Roomstra. Má někdo zkušenosti s montáží tohoto dálkovvého ovládání, zda je to složité a jestli nemá někdo nějaký podrobný návod.

Za odpovědí předem děkuji.

Ja mam namontovany ten maxicar 686, montaž nie je zložita, stači to pripojiť na tie miesta ktore su v tych papieroch vypisane. Pre automaticke zatvaranie okien pri uzamknuti treba ten kablik ale natiahnut do dveri na žltomodry kablik čo je na motorčeku sťahovania. Kufor som nezapajal, takže s tym neporadim.

• 2 měsíce později...

Já jsem si nechal dát CZ DO typ CL- 305Click. Je naše výroba a bylo mi doporučeno jako kvalitní. Uvidíme zatím šlape.

• 4 týdny později...

Mám FII a centrál na kľúč dá sa tam dorobiť diaľkové originál v servise??? Proste sa niečo pridá a ide to?? Díky

• 3 měsíce později...

Zdravim ,koupil jsem dálkové ovládání Keetec ,mám Roomstra s centrálem ,ale bez dálky.Chtěl jsem to připojit jak je u řadičky tlačítko na ovládání centrálu,ale mám strach abych něco nezkratoval.Jak to k tomu připojit? Díky moc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.