pavek.1 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj Chlapi, mám origo cd měnič na 6 cd v kufru, chtěl bych se zeptat, zda-li přehrává cd ve formátu MP3. Pokud to nejde, můžu si koupit symphony s MP3, ale půjde mi na něj napojit ten stávajicí cd měnič ...? Jedná se mi o to, zda-li bubu moci provozovat jak cd na radiu a cd ve měniči. Mám octavii I. Moc dík Pavek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nikdo neví......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Zadny origo cd-changer do O1 neumi prehravat mp3. Ale pokud budes mit Symphony mp3, tak ti radio bude normalne mp3 prehravat ale do cd changeru budes moct davat porad jen obyc CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkarel Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čauky, mám dotaz - komunikuje symphony MP3 s maxidotem? Nebo přesněji - jde nějak rozchodit? symphony MP3 je 2006, auto 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.