tomina Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jak vypada cerpadlo ostrikovacu, pokud mam i zadni sterac? V nadobce je fyzicky jedno, jsou v nem dva motorky nebo jen jeden a voda tece bud dopredu nebo dozadu? Pokud jsou v aute i ostriky svetel, tak jsou v nadobce dve nezavisly cerpadla ze jo? Jedno na zadni a predni sklo a druhy na svetla.. Nekde se o tom uz psalo, ale je v maly - 3L nadrzce misto i pro druhy cerpadlo na ostrik svetel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 v 3l je jen jedno. v 5,5 jedno svetla, jedno skla jak si psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak uz sem neco zjistil. To cerpadlo na predni a zadni ostrik je opravdu jen jedno a podle toho na jakou stranu se toci, tam tece voda, matlo me ze tam vedou jen dva draty ale ted je to jasny. Mam dodelavany origo xeny a vali se mi doma cerpadlo na ostriky svetel + hadicky takze mi zbyvaji jen trysky a krytky, jenze mam jenom malou nadrzku tak me napadlo jesi by tam neslo dodelat i to cerpadlo. Takovej senzor na kontrolu hladiny tam taky neni a pri tom je tam pripravny misto, proto zjistuju jesi tam neni i naky misto kam by se dalo usadit cerpadlo na ostriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Na malej nie je miesto pre motor ostreku svetiel, preto ho tam ani nevidíš. Musíš kúpiť veľkú nádržku kde ten držiak bude aj s otvorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ok, este se zeptam na jednu vec na jiny octe budu prozmenu ostriky svetel rusit - bude se davat face naraznik. A nevim co s puvodni dirou pro cerpadlo. Puvodne jsem myslel ze tam jen cerpadlo necham nezapojene misto zaslepky, jenze podle toho co sem se tu docet, tak bude protykat. Napada nekoho co s tim? Mimo vymeny nadobky, to necham az nakonec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Vaníček Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ok, este se zeptam na jednu vec na jiny octe budu prozmenu ostriky svetel rusit - bude se davat face naraznik. A nevim co s puvodni dirou pro cerpadlo. Puvodne jsem myslel ze tam jen cerpadlo necham nezapojene misto zaslepky, jenze podle toho co sem se tu docet, tak bude protykat. Napada nekoho co s tim? Mimo vymeny nadobky, to necham az nakonec. Zaslepit. Buď vyndat čerpadlo a dát zátku do díry po čerpadlu(u nás je obchod, kde prodávají zátky na všechno:) ), nebo sundat tlakové rozvody a nasadit zaslepení na výstup čerpadla. Zátku na čerpadlo lze udělat třeba z plastové hadice, nahřeješ konec a zamáčnkneš ve svěráku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Diky, u nas v zelezarstvi jsem sehnal nejakou plastovou nozicku k zidli, presne pasuje do otvoru po cerpadle, takze jsem ji prilepil silikonem do tesneni a vypada, ze to bude dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h-power Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Mám tiež na O1 dorábané origoxenony a potreboval by som doriešiť na ne ostrekovače. Poraďte, prosím, čo k tomu potrebujem zohnať a ako to namontovať a zapojiť (schéma, prípadne aj foto z montáže). Skúšal som to tu na fóre hľadať, ale bez rozumného výsledku. O xenonoch je tu toho na haldy, ale konkrétne na ostrekovače k nim nič seriózne. Myslím, že to pomôže aj iným. Vopred Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 dodelaval jsem si taky xeny. Tady na foru jsem zakoupil jak ostřiky, tak nádobku s hadicema a cerpadlem. Nic sloziteho, rozmeris, vyvrtas diry do narazniku, osadis ostriky, natahnes hadice, vymenis nadobku za 5,5l. Zapojeni je na tobe, bud origo(viz DP), nebo jako ja , mam pres male tlacitko ovladany relatko, ktery spinam kdy chci.. Jinak nekdo to nezapojuje, ale nahodou me to prijde jako vyhodny. Pokud mas zasrany svetla, ostriknes, setres gumovou sterkou a parada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h-power Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Aké ostrekovače mám kúpiť? Je to O1 Combi 4x4,TDI, r.v.99, bol však vymenený predný nárazník za RS. V mototechne mi tvrdili, že to nie je jedno, že na O1 nepasujú. Ja v tom nejaký rozdiel nevidím, akurát že ten RS-kový nárazník je v spodnej časti inak vytvarovaný. Je v tom aj nejaký iný rozdiel? niečo som našiel na: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9965 , v jednej odpovedi sa tam píše, že ak nie sú v nárazníku otvory, tak je to vraj jedno, aké sa použijú ostrekovače. Potrebujem to tam dorobiť, lebo nechcem, aby si policajti na mne riešili svoje komplexy... Poraďte ... Ďakujem. Editováno: 6. Únor 2009, autor: h-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty puvodni ostrikovace tam normalne pasujou, nepasujou pouze z predfaceliftovyho narazniku (cerny spodek) jen se do toho novyho musi udelat spravne diry. navod najdes treba na www.skodaoctavia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h-power Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Takže trysky, aké napr. ponúkajú na http://www.shop.skodaoctavia.cz/O1exterier.htm by mali byť vhodné. Ešte mám dotaz k elektrickému zapojeniu: podľa schémy v DP-č.34/2 stačí vložiť poistku S233 a od reléového boxu od cyklovačov a kostriaceho bodu potiahnuť dva vodiče pre čerpadlo ostrekovača, + vodič k spínaču svetiel, alebo treba toho dokáblovať viac? Treba meniť cyklovače? Auto má stierače vpredu aj vzadu. Treba aj niečo riešiť cez diagnostiku? Prepáčte za možno hlúpe otázky, ale radšej sa spýtam, ako by som mal niečo potentovať. Ďakujem za informácie. Editováno: 6. Únor 2009, autor: h-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.