setr Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dnes jsem vyměnil zadní pružiny které jsem koupil na vrakáči zanovní na 1,9tdí,ale po montáží je zadek ohodně nahoře než je normální stav,už jn při montáži tam šli hůře,nemůžou to být třeba pružiny combi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A nebo není to z paketu pro špatné cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no já nevím,nikdy jsem to neřešil,koupil jsem novou octu 1,9tdí a byla hrozně snížená tlumiče a pružiny eibach tak jsem koupil novej předek tlumiče a pružiny jsem chtěl na tdíčko tak mě je prodali a ono to je hrozně nahoře,nejdříve jsem myslel že můžou bejt 4kolkové,ale prý má jiné,takže mě jen napadl ten kombík nebo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no jestli jsi tam měl eibachy tak budˇ to bylo snížené o 3,5cm a nebo 5,5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 ano Eibachy i tlumiče a na pružinách je to i napsáno,všude jsem dřel na každém hupu a ,když jsem naprasknul přední nárazník tak jsem hned koupil jiné,ale fakt nevím okolik to bylo dole ale odost,ted to mám jak ofrouda,akorád zejtra to projedu a uvidím jestli se to nebude moc hejbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 ano Eibachy i tlumiče a na pružinách je to i napsáno,všude jsem dřel na každém hupu a ,když jsem naprasknul přední nárazník tak jsem hned koupil jiné,ale fakt nevím okolik to bylo dole ale odost,ted to mám jak ofrouda,akorád zejtra to projedu a uvidím jestli se to nebude moc hejbat No jestli byly černé tak je to sada pro-kit a to je jen 3,5cm a tam můžou zůstat seriové tlumiče no a jestli tam byly červené tak je to sada pro sport a tam je to snížení citelnější a už musí být vyměněný i tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no nechci lhát,ale myslím že jsou černý,zejtra to vyfotím a dám to sem nějak večír,ale o všechno jsem drhnul,ale nadruhou stranu to sedělo parádně,pro mě ale nepraktické jezdím na chatu po polňáčkách atd.jen mě zarazilo že když jsem dal auto vedle dvojkového kombíka 4 kolky tak ten můj kraťas má prdel daleko víš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 setr: mas SZ jinak nemel by jsi foto jak jsi to mel snizene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak jsem to byl dnes projet,a docela to drží,ještě jsem moc radši nepokoušel mokré a namrzlé zatáčky naplno :-) jinak ty péra jsou černé Eiabach.dnes jsem taky mluvil s kamarádem a říkal že tam ještě byla na každém tom péru nějaká černá podložka tak tu museli vyndat a i tak je to dost nahoře.přidám nějaké foto ale autí se nemyl :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) kokos to sa mi zda vela aj na ten paket pre zle cesty. je to riadny offroad Editováno: 18. leden 2009, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no mě taky,ale proto se ptám co to může být za pružiny,kupoval jsem to jako origo na 1,9tdi,žádné číslo jen barevně značeno zelené a červené puntíky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 To je mazec, tak tohle je opravdu hodne nahore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 to je :-) příští tejden jdu koupit jiný,hodím jim to na hlavu,máte někdo označení těch pružin co tam opravdu patří??Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no to je parada. Potom daj vediet ze co ti to predali ja si take kupim nemas to nahodou len zle namontovane??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no chlape to vypadá děsně opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no chlape to vypadá děsně opravdu Tak dnes jsem zajel hned pro nové,koukali na to jako vrány,prý jsou to nejspíše pružiny combi v paketu pro špatné cesty,tak nevím jen že jsou označeny jedním červeným a dvěma zelenejma puntíkama :-)) Tak teď mám pro změnu myslím že 1červenej a 3nebo 4 bílé puntíky,jinak jsem dnes jel do origo servisu škoda a tam prý to označení taky neznaj tak už nevím kde to zistit.no jinak je to namontovaný odborně :-) a až to nějak během týdne namontuju tak doufám že už to bude OK dám foto a napíšu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ja som dnes menil brzdovu kvapalinu a vsimol som si ze mam vzadu pera s troma zelenymi a dvoma sivymi bodkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ja som dnes menil brzdovu kvapalinu a vsimol som si ze mam vzadu pera s troma zelenymi a dvoma sivymi bodkami no vidíš to,a pak aby se vtom prase vyznalo :-))))) není někde na netu návod na ty barevný semafory?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jako takhle vysoko to nemám ani já 4x4 s paketem... Tohle už je opravdu hodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak dnes jsem zajel hned pro nové,koukali na to jako vrány,prý jsou to nejspíše pružiny combi v paketu pro špatné cesty,tak nevím jen že jsou označeny jedním červeným a dvěma zelenejma puntíkama :-)) Tak teď mám pro změnu myslím že 1červenej a 3nebo 4 bílé puntíky,jinak jsem dnes jel do origo servisu škoda a tam prý to označení taky neznaj tak už nevím kde to zistit.no jinak je to namontovaný odborně :-) a až to nějak během týdne namontuju tak doufám že už to bude OK dám foto a napíšu :-)) jestli je ta cervena spis hneda tak ty pruziny sou na kombi pro paket na spatne cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jako takhle vysoko to nemám ani já 4x4 s paketem... Tohle už je opravdu hodně... ty mas paket?sem si myslel ze o mam i ja a pak prijel kamos co ho ma a jen se hledel auto ma vysoke jak kozu zmer me prosim zadek od zeme po stred lemu blatniku dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 také je možnost, že jsou to pružiny ze předku, proto ta výška a nebo pružiny z O2 (4x4 nebo paket) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jestli je ta cervena spis hneda tak ty pruziny sou na kombi pro paket na spatne cesty no je to možný že je to taková tmavší červenohnědá barva,tek je sundám příští týden a pak pryč snima :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) no je to možný že je to taková tmavší červenohnědá barva,tek je sundám příští týden a pak pryč snima :-)) Tak už tam mám konečně ty dobré pružiny,kdyby někdo chtěl offrouda tak písněte mám ty zadní pružiny na paket špatné cesty kombík :-)) Editováno: 28. leden 2009, autor: setr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.