zadní pružiny - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

zadní pružiny

setr

Doporučené příspěvky

no já nevím,nikdy jsem to neřešil,koupil jsem novou octu 1,9tdí a byla hrozně snížená tlumiče a pružiny eibach tak jsem koupil novej předek tlumiče a pružiny jsem chtěl na tdíčko tak mě je prodali a ono to je hrozně nahoře,nejdříve jsem myslel že můžou bejt 4kolkové,ale prý má jiné,takže mě jen napadl ten kombík nebo nevím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano Eibachy i tlumiče a na pružinách je to i napsáno,všude jsem dřel na každém hupu a ,když jsem naprasknul přední nárazník tak jsem hned koupil jiné,ale fakt nevím okolik to bylo dole ale odost,ted to mám jak ofrouda,akorád zejtra to projedu a uvidím jestli se to nebude moc hejbat

Odkaz ke komentáři

setr napsal:
ano Eibachy i tlumiče a na pružinách je to i napsáno,všude jsem dřel na každém hupu a ,když jsem naprasknul přední nárazník tak jsem hned koupil jiné,ale fakt nevím okolik to bylo dole ale odost,ted to mám jak ofrouda,akorád zejtra to projedu a uvidím jestli se to nebude moc hejbat

No jestli byly černé tak je to sada pro-kit a to je jen 3,5cm a tam můžou zůstat seriové tlumiče no a jestli tam byly červené tak je to sada pro sport a tam je to snížení citelnější a už musí být vyměněný i tlumiče

Odkaz ke komentáři

no nechci lhát,ale myslím že jsou černý,zejtra to vyfotím a dám to sem nějak večír,ale o všechno jsem drhnul,ale nadruhou stranu to sedělo parádně,pro mě ale nepraktické jezdím na chatu po polňáčkách atd.jen mě zarazilo že když jsem dal auto vedle dvojkového kombíka 4 kolky tak ten můj kraťas má prdel daleko víš :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to byl dnes projet,a docela to drží,ještě jsem moc radši nepokoušel mokré a namrzlé zatáčky naplno :-) jinak ty péra jsou černé Eiabach.dnes jsem taky mluvil s kamarádem a říkal že tam ještě byla na každém tom péru nějaká černá podložka tak tu museli vyndat a i tak je to dost nahoře.přidám nějaké foto ale autí se nemyl :-))

post-11844-1232284347_thumb.jpg

post-11844-1232284366_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Bazz napsal:
no chlape to vypadá děsně opravdu :feve:

Tak dnes jsem zajel hned pro nové,koukali na to jako vrány,prý jsou to nejspíše pružiny combi v paketu pro špatné cesty,tak nevím jen že jsou označeny jedním červeným a dvěma zelenejma puntíkama :-)) Tak teď mám pro změnu myslím že 1červenej a 3nebo 4 bílé puntíky,jinak jsem dnes jel do origo servisu škoda a tam prý to označení taky neznaj tak už nevím kde to zistit.no jinak je to namontovaný odborně :-) a až to nějak během týdne namontuju tak doufám že už to bude OK dám foto a napíšu :-))

Odkaz ke komentáři

setr napsal:
Tak dnes jsem zajel hned pro nové,koukali na to jako vrány,prý jsou to nejspíše pružiny combi v paketu pro špatné cesty,tak nevím jen že jsou označeny jedním červeným a dvěma zelenejma puntíkama :-)) Tak teď mám pro změnu myslím že 1červenej a 3nebo 4 bílé puntíky,jinak jsem dnes jel do origo servisu škoda a tam prý to označení taky neznaj tak už nevím kde to zistit.no jinak je to namontovaný odborně :-) a až to nějak během týdne namontuju tak doufám že už to bude OK dám foto a napíšu :-))

jestli je ta cervena spis hneda tak ty pruziny sou na kombi pro paket na spatne cesty

Odkaz ke komentáři

setr napsal:
no je to možný že je to taková tmavší červenohnědá barva,tek je sundám příští týden a pak pryč snima :-))

Tak už tam mám konečně ty dobré pružiny,kdyby někdo chtěl offrouda tak písněte mám ty zadní pružiny na paket špatné cesty kombík :-))

Editováno: , autor: setr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...