rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 freefoto hadra :smich: To jo a jak je tady najednou narvano.. :smich: nebuď drzej a koukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 freefoto hadra :smich: To jo a jak je tady najednou narvano.. :smich: nebuď drzej a koukej Vono todle tema bude mit za chvili vetsii sledovanost nez TV noviny v novem studiu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 freefoto hadra :smich:málem mi to přišlo že si myslíš že je to stažený z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 freefoto hadra :smich:málem mi to přišlo že si myslíš že je to stažený z netu Nene,to jsem nechtel aby to tak vyznelo... .. Snad vis jak to myslim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 freefoto hadra :smich:málem mi to přišlo že si myslíš že je to stažený z netu Nene,to jsem nechtel aby to tak vyznelo... .. Snad vis jak to myslim .... jojo pochopeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 tak tady se to pekne rozjelo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Včerejší sada :-)) Co si tak pořídit pořádnej foťák ty fotky katastrofa (co do kvality) jinak buchta dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Včerejší sada :-)) Co si tak pořídit pořádnej foťák ty fotky katastrofa (co do kvality) jinak buchta dobrá. chjo, nech ho bejt, kdyby fotil torošku líp, tak už je to v placený sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 foták raději kupovat nebudu i když by asi nebyl k zahození,je to jen mobilem ale myslím že kdž to nezvěčuješ tak oki,také jsem koukal že je to nahouby jenže ono bylo blbý světlo a přez den jí sem přeci tahat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Včerejší sada :-)) Co si tak pořídit pořádnej foťák ty fotky katastrofa (co do kvality) jinak buchta dobrá. chjo, nech ho bejt, kdyby fotil torošku líp, tak už je to v placený sekci :kol-18: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Koukám že se nám to tu pěkně rozjelo a nakonec proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Koukám že se nám to tu pěkně rozjelo a nakonec proč ne. no konečně jsi se umoudřil...a už nechceš nic přesouvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 kurec, hlavně aby to pak nedali admini jako placený odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Koukám že se nám to tu pěkně rozjelo a nakonec proč ne. no konečně jsi se umoudřil...a už nechceš nic přesouvat. Dostal rozum a nebo chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 se to tady nějako zaseklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 se to tady nějako zaseklo Asi budes muset zase neco prihodit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 se to tady nějako zaseklo Asi budes muset zase neco prihodit!! Bych zavedl, že každý kdo sem chodí musí něčím přispět...Doli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 se to tady nějako zaseklo Asi budes muset zase neco prihodit!! Bych zavedl, že každý kdo sem chodí musí něčím přispět...Doli... Zadnym tady publikovanym materialem nedisponuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 se to tady nějako zaseklo Asi budes muset zase neco prihodit!! Bych zavedl, že každý kdo sem chodí musí něčím přispět...Doli... Zadnym tady publikovanym materialem nedisponuju!!! Nspiš rovnou, že nedisponuješ ŽÁDNÝM materiálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Dneska mi jedna kamaradka posilala maila s novyma fotkama, tak neco vecer snad nahodim....Uvidim co to vubec bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Dneska mi jedna kamaradka posilala maila s novyma fotkama, tak neco vecer snad nahodim....Uvidim co to vubec bude... Snad Ti neposlala fotky vsého přítele :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 foták raději kupovat nebudu i když by asi nebyl k zahození,je to jen mobilem ale myslím že kdž to nezvěčuješ tak oki,také jsem koukal že je to nahouby jenže ono bylo blbý světlo a přez den jí sem přeci tahat nebudu no já bych si to rád zvětšil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hele já čekám na ty fotky na mejlu ...pamatuješ si ho ještě nebo ti mám poslat SZ Tak šup šup ...moc se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 hosi jako dobry ale prosim vas, kozy a pipiny OK, ale jak to bude smerovat zase k tomu ze se do tech pipin uz bude neco strkat tak to mazu nejsme pecko server, diky. takze soft jo ale opatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 hosi jako dobry ale prosim vas, kozy a pipiny OK, ale jak to bude smerovat zase k tomu ze se do tech pipin uz bude neco strkat tak to mazunejsme pecko server, diky. takze soft jo ale opatrne :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.