Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Vid? To byl magor a podle mě fakt hodně riskoval vůči divákům.Jinak na té motorce Pája to předváděl v sobotu a o ukradených klíčich fakt nic nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Vid? To byl magor a podle mě fakt hodně riskoval vůči divákům.Jinak na té motorce Pája to předváděl v sobotu a o ukradených klíčich fakt nic nevím. Tak to bylo v neděli,je to možný,prostě přišel,že nemá klíče Já Pavla trochu znám,jezdí trénovat na letiště do HK. Mám i pěkný záběry,z jiný akce,ale sem to nepatří,takže to dávat nebudu. Jinak ten na 4kole fakt magor největší,co se týče i těch lidí,dokonce myslím,že někdo šel domu s ohořelým obočím,když tam za to fakt vzal ,já stál naštěstí nahoře na rampě,ale teplo z toho šlo teda fest.........byl jsem tak 15 -20 m od něj. Editováno: 15. leden 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Taky ho "trochu znám" a je z Jaroměře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jj,je. jednu fotku sem dát můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ty wole...kdo to je? Vždyt to neni jeho holka...on má Nikolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak znáš to To byla holka od nás z práce,měli jsme ho objednaného na naši firemní akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Romane ! mas u me MALE BEZVYZNAMNE PLUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Ta tvoje spolužačka umí udělat pěkný komín Romane Ale pro mě už moc hubená. Editováno: 16. leden 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Kajo, pro tebe snad jen jedna rada... Vykasli se na fotky z netu, vsichni kdo sem piseme ten net mame a pouzivat umime a to, ze se sem nebudou davat padlo jiz na 1. par strankach, tudiz pred rokem a pul... Kdyby jste se divili, proc je to zamcene, tak pro to, ze jsem si udelal ten cas a vycistil to, stejne jako Cunek Vsetin! Zdrzte se zbytecnych diskuzi, kdyz tio neumeji osetrit lokalni modove, kteri naopak tu debatu rozviruji, vezmu si to tu na starost sam nove tema Z D E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Bývalá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) To jo... Editováno: 17. leden 2009, autor: Petta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 2 Davon Jsem v práci a mám čas,takže kdo pozná tuhle kočku je u mě Děd Vševěd A budte v klidu není z netu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ani jedna,je to Tána Sediva,ale v poho kdybych jí neznal driv taky bych jí nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Spolužačka a otázka zní,věděl by někdo v jakých DĚTSKÝCH rolí si zahrála......cca 5 velmi známých českých filmech..... je to ta dáma v PRAVO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Co je vše k vidění na autosalonech :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Přihodím novou kamarádku,která mě zásobuje fotkama na dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Přihodím novou kamarádku,která mě zásobuje fotkama na dobrou noc Já teda taky přihodím,no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Kamoška: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 moje kolegyně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 dovca myslim Tunis - byla tam particka rusek a tyhle dve byly nejvic kamaradsky... doucovaly me rustinu ... krasnych 12 dni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak toto byla moje spolužačka, která odešla v páté třídě a znova jsem jí potkal po 15 letech a toto se z ní vyklubalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) něco pro tuningáře Editováno: 22. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tady to máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.