Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To bude jen malý bobříček...

To bude jen malý bobříček...

A kdyz uz teda nejaky musi byt, tak jen malickej vid ;)

Souhlas dal bych to jen pro registrované bo jsem už musel některé foto sundat protože se mi ozval fotr dívek holt i internetovej svět je malej

Njn...jak říkáš a nenechávat uloženě formuláře v IE ;) je to na průser...a pak že sou tady samý slušný lidi lol

Upraveno od xtrack

Jj, život je sfině, nechci ani domyslet, kdyby jste někdo neměli profili v kompu a manželka/přítulka se omylem dostala na tuhle stránku, to by bylo tooočo lol

Ale hezký bobříky tu máte :)

Já bych udělal speciální sekci jen po zaplacení malého sponzorského daru, hlásím se jako pokladník :happy:

tady mate jednu abych jen necumel lol moje holka

post-7421-1192137224_thumb.jpg

post-7421-1192137234_thumb.jpg

Panove na fotky stazene z netu se tu nehraje :(

ale....nahatá baba taky baba......ale dobrá....slyšeli jste....na fotky z netu se nehraje...... lol

Panove podle toho co tu ctu by me zajimaly vase predstavy zen. Ale jinak mate hezke pritule :palec:

už se to blíží snad večer dám fotky doufám že nafotím něco pěkného a hlavně abych pak nedostal Ban za sprosté obrázky

To je tvoje holka? :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: To je teda pěkná ......... ;)

To je tvoje holka? :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: To je teda pěkná ......... ;)

heeeeej ty neprovokuj :aggressive: vis jak jsme to myslel :p

Jasně -_-

• Autor

hop

Upraveno od superfatty

---

Upraveno od pavelkr

Ty voe tady se to dost hustě rozjíždí :palec2:

Jen tak dále lol

Jen tak dále lol

To teda jo... lol ..... 2pavelkr- Tak ji za nas poprej vse nejlepsi k narozeninam -_-

Upraveno od Jeronymo

tak už tu byla,dnes jsem jí koupil malý dárek k narozkám takže přidávám pár foto.Dobrou noc všem :))

co dostane k vánocům?? ::t

Jen tak dále lol

To teda jo... lol ..... 2pavelkr- Tak ji za nas poprej vse nejlepsi k narozeninam -_-

teda koukám, že jenom kousek k nějakej alternativním sex. metodám. lol To jsem zvědav, kdo tady s tím začne lol

Upraveno od rolbar

Jen tak dále lol

už jsem jí popřál jenže musela dom zítra pžíjde zas tak bude něco dalšího je to krásná kaarádka ještě že si ji nrmůžu vzít protože jednu ženu uš mám ale ta nece o pokusech nic slyšet

no to je peavopis snad prominete mám nějaký gin za sebou dnes

no to je peavopis snad prominete mám nějaký gin za sebou dnes

to se neomlouvej, nebejt těch pár ginů, tak se nedozvíme, co jsme se dozvěděli ;)

málem bych zapoměl kdyby náhodou vznikla pochybnost o reálnosti fotek jsem ochoten zítra nafotit co vás napadne takže návrhy sem :-)))

tak už tu byla,dnes jsem jí koupil malý dárek k narozkám takže přidávám pár foto.Dobrou noc všem :))

co dostane k vánocům?? ::t

na to se taky potom rád podívám... ;)

Chlapy, já se teda taky rád podívám, ale tohle už je fakt péčko a to na tyhle stránky nepatří, takže s tím něco udělejte a nebo se bude mazat. Jestli někdo má tu možnost tak to přesuňte do sekce pro členy OC. Já tam nemůžu...

Chlapy, já se teda taky rád podívám, ale tohle už je fakt péčko a to na tyhle stránky nepatří, takže s tím něco udělejte a nebo se bude mazat. Jestli někdo má tu možnost tak to přesuňte do sekce pro členy OC. Já tam nemůžu...

hm myslel jsem si že v rom bude problém takže zítra soft

já bych to zatím nechal s tím popiskem od 18 let a bude to prozatím zákoně ošetřeno ;)

na tohle by se musela dělat asi extra sekce, plno lidí není z OC nabo FC

Upraveno od rolbar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.