Listopad 1, 200816 r Autor Budu o tom uvažovat Mišáku ale nevím,nevím...Ty jsi na ní moc dlouhej!... Rome nebuď hloupej, za oblečenou neoblečenou Martinku by nahatá Hanička, ve vší úctě k jejím vnadám, nestála to Cosby: woe třeba nějakou černošku Upraveno Listopad 1, 200816 r od superfatty
Listopad 1, 200816 r No ale Tomášku, klidně sem pro změnu můžeš dát něco Ty Ten Tvůj šálek kávy, nebo do Manželek to co máš doma kdyby jsi se dobře podíval, tak v manželkách už dávno je
Listopad 6, 200816 r snike:Ale k tomu hlavnímu se né a né dostat Už jsme to chtěl tady rozseknout, ale ještě to tedy trochu protáhnu :smich:
Listopad 10, 200816 r Autor Už jsme to chtěl tady rozseknout, ale ještě to tedy trochu protáhnu ty woe hlavně dělej nebo ta holka dostane zápal plic, podívej se jaká je jí zima.. rychle svlíknout a pryč vocať...
Listopad 10, 200816 r ty vole, ona má double bradavku, tu levou. to sem ještě nezapsal a doufám že ani nezapíšu. Hej a ještě jsi nenapsal jak to tam dopadlo. Si nedovedu představit, že by došel kámoš ze starou a nakonec bych ji tam fotil nahou před všema.
Listopad 10, 200816 r Autor Romaneeeee kde jsou ty fotky? to Snike: vypadá to jako že slečně někdo utrhl z bradavek pearcing.. hezká postava, kukučem by mě asi nezaujala..
Listopad 10, 200816 r Pro malý zájem se dnešní představení odkládá...v kině ti taky nehrajou při malé návštěvnosti
Listopad 11, 200816 r ..... souhlasím s vámi, můj ideál krásy to taky není, ale holt fotograf si někdy nemůže vybírat, kdo mu bude stát před objektivem
Listopad 11, 200816 r tak stejně si jí při tom focení koukal víc na prsa než na obličej ... nebo snad ne?
Listopad 11, 200816 r Pro malý zájem se dnešní představení odkládá...v kině ti taky nehrajou při malé návštěvnosti Tak já si kupuji 6 lístků a může se promítat vesele dál
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.