Leden 11, 200916 r To je v prdeli...vidiš to...člověk honi prachy jako blbec a pak si toho ani neužije...brrr.Hrozná představa vid?
Leden 11, 200916 r nj, začínal s tím už na průmce. Je fakt, že mu určitě hodně pomohlo, že byl jeho fotr leta letoucí GŘ jedný větší firmy a president nějaké průmyslové asociace, pár krát jsem ho viděl i v telce. Tak určitě měl dobrý základy do rozjezdu, ale makat na tom musel. Ono taky nakonec dopadl tak, že holka se kterou žil už od prumky se mu začala kurvit, protože se jí nevěnoval,... Jako určitě to není prdel z ničeho postavit takovou firmu. No a v momentě, kdy chtěl končit a vedením firmy někoho pověřit, tak bum a konec. Dneska to šéfuje jeho mladší brácha.
Leden 11, 200916 r tak něco do pranice limitovaný čas vypršel.... Upraveno Leden 11, 200916 r od TomasB
Leden 11, 200916 r hehe, ta vypadá jak Drábová. Mně nejde pod fousy. Jinak jsi tady asi něco prošvihnul Na dobu omezenou jsem sem něco pěkného vyvěsil
Leden 12, 200916 r Vitto: nebyla to špatná fotla...já jsem ji teda zahlidl a byla pěkně rozparáděná...až moc!
Leden 12, 200916 r ste určo, prasáci, čekali co tady budou za nahotinky Tady spolužačky. ty voe elita asi hele a co ta bloncka z posledni fotky v levo ? jaka byla na skolnich vejletech
Leden 12, 200916 r ta je původem z Karviné. Po škole se vypařila do USA, kde pobývala řadu let a teď nedávno psal Džíno vzkaz, že je dlouhodobě v Indii. Jinak nevím o tom, že by někdy s někým ze třídy něco měla. Ale zato se synem školnice a školníka ano S ním myslím i odletěla do států, ale určo se rozešli. To je vše co vím.
Leden 14, 200916 r Tak ja sem taky teda neco hodim. Jak mi to nekdo zkritizuje tak... Upraveno Leden 14, 200916 r od cumla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.