Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 To je v prdeli...vidiš to...člověk honi prachy jako blbec a pak si toho ani neužije...brrr.Hrozná představa vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 nj, začínal s tím už na průmce. Je fakt, že mu určitě hodně pomohlo, že byl jeho fotr leta letoucí GŘ jedný větší firmy a president nějaké průmyslové asociace, pár krát jsem ho viděl i v telce. Tak určitě měl dobrý základy do rozjezdu, ale makat na tom musel. Ono taky nakonec dopadl tak, že holka se kterou žil už od prumky se mu začala kurvit, protože se jí nevěnoval,... Jako určitě to není prdel z ničeho postavit takovou firmu. No a v momentě, kdy chtěl končit a vedením firmy někoho pověřit, tak bum a konec. Dneska to šéfuje jeho mladší brácha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 smutný príbeh, ale človek nikdy nevie čo bude, preto treba žit naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) tak něco do pranice limitovaný čas vypršel.... Editováno: 11. leden 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 oholííííít!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Hodná holka i když bych ji doma mít nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 hehe, ta vypadá jak Drábová. Mně nejde pod fousy. Jinak jsi tady asi něco prošvihnul Na dobu omezenou jsem sem něco pěkného vyvěsil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 takže já byl mezi šťastlivci, že jsem to viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no asi jsi chytil š'tastnou chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A proč to vlastně bylo na dobu omezenou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Asi tam hodil svoje foto bez spoďárú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 kriste pane tady je to zase oneman show i se spodarama? tak to ja odchazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Vitto: nebyla to špatná fotla...já jsem ji teda zahlidl a byla pěkně rozparáděná...až moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ste určo, prasáci, čekali co tady budou za nahotinky Tady spolužačky. ty voe elita asi hele a co ta bloncka z posledni fotky v levo ? jaka byla na skolnich vejletech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ta je původem z Karviné. Po škole se vypařila do USA, kde pobývala řadu let a teď nedávno psal Džíno vzkaz, že je dlouhodobě v Indii. Jinak nevím o tom, že by někdy s někým ze třídy něco měla. Ale zato se synem školnice a školníka ano S ním myslím i odletěla do států, ale určo se rozešli. To je vše co vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Mala rekapitulace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hodná holka i když bych ji doma mít nechtěl... romane ty si třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Stejne vsichni nakonec skoncime s tema hodnyma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Mala rekapitulace.... To je jako Tvoje historie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Se mi poslední dobou taky sešlo pár fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No tak to je dobrá zpráva! Aspon nebudu sám co sem dává kočičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Tak ja sem taky teda neco hodim. Jak mi to nekdo zkritizuje tak... Editováno: 14. leden 2009, autor: cumla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 a menší obrazek by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Je to fakt slabota.Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Mensi neni je to foceny mobilem tak sorry no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.