halmosmi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Zdravim,zbastlil som cez vikend OBD kabel,aby som si mohol prepojit feldu s notebookom.Urobil som to podla tej schemy s 2 tranzistormi BC547 a IO MAX232.Chcel by som vediet ci sa da dako otestovat tento kabel mimo vozidla,aby som predisiel zbytocne dakym skodam na RJ.Respektive ci by sa mohlo nieco stat s RJ,ak by bola schema daka zla.Prikladam aj schemu podla ktorej som to zbastlil.Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Kolko ta to vyslo dokopy???? Hod FOTO. Cena kabla tu na fore je cca 800.-CZK. Ked si tym tvojim kablom co si si robil odpalis RJ motora tak budes mat Najdrahsi kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Kolko ta to vyslo dokopy???? Hod FOTO. Cena kabla tu na fore je cca 800.-CZK. Ked si tym tvojim kablom co si si robil odpalis RJ motora tak budes mat Najdrahsi kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) odpalit asi neodpalis nic,pokud je napajeni stejne jako ma RJ tak nemuze vzniknout rozdil potencialu.... vyzkousej vag-tester,ale ten ti rekne jen ze funguje TX-RX. jinak to stavet snad ani nema cenu ,za kvalitni konektor das 500,- soucastky tak 100,- (spis min) a chvile prace taky neni zadara.a jeste potrebujes nouta s COM......hotovej pro USB koupis ve stejne relaci. Editováno: 18. leden 2009, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halmosmi Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tu ani tak nejde o tie prachy,ale o to ze clovek daco dokaze zbastlit aj sam a ked to dokonca aj funguje tak nieje o com hovorit,ak viete co mam na mysli.A konektor som kupil za 395 Sk cierny osadene vsetky piny super kvalitka a suciastky ma nestali skoro nic, lebo som pouzil stare zasoby,a IO MAX232 som dostal od kamosa.Plosak som si navrhol a vyleptal sam.Tak tak....To vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaba Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Tu ani tak nejde o tie prachy,ale o to ze clovek daco dokaze zbastlit aj sam a ked to dokonca aj funguje tak nieje o com hovorit,ak viete co mam na mysli.A konektor som kupil za 395 Sk cierny osadene vsetky piny super kvalitka a suciastky ma nestali skoro nic, lebo som pouzil stare zasoby,a IO MAX232 som dostal od kamosa.Plosak som si navrhol a vyleptal sam.Tak tak....To vse. Ako si dopadol s káblom,podarilo sa Ti to rozbehať a aký program tomu si použil?Fandím tomu čo si dokážeš sám urobiť a ešte sa pri tom aj veľa vecí iných naučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.