karlosss Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Uz po 3 me praskla stejna trubicka a to od cerpadla na 3 vstrik,nevim,cim by to mohlo byt.Nemate nekdo nejakou zkusenost.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Praska někde na nátrubku nebo jako taková v ohybu? - pokud na nátrubku zkus ho přejet rukou jestli nemá nějaký otřepek který by jí prořízl - pokud praská pokaždé jinde změn dodavatele trubiček. Asi nebude vhdná pro vedení paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosss Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Praska vzdy ve svaru,pod matkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Praska vzdy ve svaru,pod matkou Ahoj,ještě mě napadá,zkus povolit trubky u vstřiků i dole na čerpadle,jestli nejsou napružený a tím tahem ke vstřikům a vibracema od motoru ti praskají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Praska vzdy ve svaru,pod matkou nazdar vole.. podle toho co píšeš tak si myslím ,že to jsi ty.. hele rada nakonec kup někde všechny 4 trubky z nového modelu kde jsou trubky chyceny k sobě kovovou sponkou a sroubkem... zatím petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosss Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Kovovou sponkou jsem to mel chyceny ted a stejne to prasklo,tak jsem tam ted dal 2spony a uvidime.Praska furt ta sama trubicka na ridici vstrik,ty ostatni jsou v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef01cz Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Měl jsem to samý a když mi dotáhli šrouby,co držej čerpadlo pod rozvodovým kolem,přestala trubka praskat...... To čerpadlo se nehne,aspon na oko,jen se mírně cchvěje a trubka na 3 vstřik to vždycky odnese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Tak kamoš ma teraz ten isty problem už vymenil 3 trubky a k tomu aj vstrek a stale mu to praskne hneď za čerpadlom, mal prednedavnom menene rozvody tak hadam to bude tym čerpadlom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.