Publikováno Leden 19, 200916 r Uz po 3 me praskla stejna trubicka a to od cerpadla na 3 vstrik,nevim,cim by to mohlo byt.Nemate nekdo nejakou zkusenost.Dik
Leden 19, 200916 r Praska někde na nátrubku nebo jako taková v ohybu? - pokud na nátrubku zkus ho přejet rukou jestli nemá nějaký otřepek který by jí prořízl - pokud praská pokaždé jinde změn dodavatele trubiček. Asi nebude vhdná pro vedení paliva.
Leden 19, 200916 r Praska vzdy ve svaru,pod matkou Ahoj,ještě mě napadá,zkus povolit trubky u vstřiků i dole na čerpadle,jestli nejsou napružený a tím tahem ke vstřikům a vibracema od motoru ti praskají.
Leden 19, 200916 r Praska vzdy ve svaru,pod matkou nazdar vole.. podle toho co píšeš tak si myslím ,že to jsi ty.. hele rada nakonec kup někde všechny 4 trubky z nového modelu kde jsou trubky chyceny k sobě kovovou sponkou a sroubkem... zatím petr
Leden 21, 200916 r Autor Kovovou sponkou jsem to mel chyceny ted a stejne to prasklo,tak jsem tam ted dal 2spony a uvidime.Praska furt ta sama trubicka na ridici vstrik,ty ostatni jsou v poradku
Březen 26, 201213 r Měl jsem to samý a když mi dotáhli šrouby,co držej čerpadlo pod rozvodovým kolem,přestala trubka praskat...... To čerpadlo se nehne,aspon na oko,jen se mírně cchvěje a trubka na 3 vstřik to vždycky odnese
Srpen 25, 201312 r Tak kamoš ma teraz ten isty problem už vymenil 3 trubky a k tomu aj vstrek a stale mu to praskne hneď za čerpadlom, mal prednedavnom menene rozvody tak hadam to bude tym čerpadlom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.