D.E.N.S.O Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zdar lidi muj problem zni takto. Kdyz vedle ridice zatahnu za tu packu na otevreni narze tak vicko neodskoci ale ozve se klapnuti stejne jako kdyz vse bylo v poradku. Vicko potom musim pracne stourat rucne. Kdyz mam vicko odklopene a zataham za tu packu u ridice tak tam ten zobacek co podle me ma to vicko odklopit vyjizdi a zajizdi coz si myslim ze je v poradku. A primrzle to vicko take neni. Mate s tim nekdo zkusenosti popripade nejakou radu? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Neporadim ti, ale máš pěkný avatar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Neporadim ti, ale máš pěkný avatar. OK. Velice ti dekuju za hodnotnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 OK. Velice ti dekuju za hodnotnou radu Na víčku je namontovaná z oceľového drôtu struna, ktorá otvára to víčko. Struna je namontovaná na pántoch toho víčka.Samozrejme pánty sú z PVC ako je celé víčko. Zrejme sa ulomila niektorá časť tých pántov, kde je struna, čo víčko doviera,aby držalo a zasa odklopí pri otváraní. Treba celé víčko aj s tým čiernym vnútrom, kde je hrdlo nádrže vybrať von a strunu a pánty uvidíš, kde čo je ulomené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Na víčku je namontovaná z oceľového drôtu struna, ktorá otvára to víčko. Struna je namontovaná na pántoch toho víčka.Samozrejme pánty sú z PVC ako je celé víčko. Zrejme sa ulomila niektorá časť tých pántov, kde je struna, čo víčko doviera,aby držalo a zasa odklopí pri otváraní. Treba celé víčko aj s tým čiernym vnútrom, kde je hrdlo nádrže vybrať von a strunu a pánty uvidíš, kde čo je ulomené. Prave sem byl koukat na tu pruzinu a ty panty. Cele vicko pruzi a po tom co v interieru zatahnu za tu packu a jemze nehtem podeberu to vicko tak cele odskokci takze se me to moc nezda.....pokud by to tam bylo ulomene tak by vicko nepruzilo ne? a kdyz ho zavira staci do nej cvrnknout a samo se zaklapne....problem je jen s tim prvotnim odskocenim ale je to celkem problem kdyz k benzine prijedu sam pomoooooooooooooooooooooooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 aj ja som to mal ale je zima a mrzne takže ti to len asi primrzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 aj ja som to mal ale je zima a mrzne takže ti to len asi primrzlo primrzle to urcite neni....auto sem mel cely vikend v teple v garazi a otevrit to stejne neslo.....takze to primrzly neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 primrzle to urcite neni....auto sem mel cely vikend v teple v garazi a otevrit to stejne neslo.....takze to primrzly neni Tak to skus máznout silikonovým olejíčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak uz ze zoufalstvi jsem zkusil sundat podbeh a vyndat cely to vicko. Natahnul jsem tu pruzinku co ma na starosti odskoceni toho vicka a i tu druhou u tech pantu a zaclo to chodit. Neodskakovalo to ale jako driv. A kdyz sem se za 3 hodky objevil u benziny tak jsem byl zase za blba protoze to opet nejde otevrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzbuse Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Myslím si že tvůj problém je v tom že ti vyskakuje bovden z uložení na straně víčka.... jde to okouknout z vnitřku, sundat boční koberec a posvítit,nandat a oblepit elekt.páskou....byl to můj případ... Editováno: 5. Březen 2009, autor: Standis necituj předcházející příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Zdravíčko Mam škodu 105L a jak na čerta se mi zlomil klíček od nádrže, nechápu jen jsem ho měl v kapce, náhradní samozdřejmě nevim kde je, někam jsem ho hodil a už jsem se o něj nestaral, nevíte někdo co stím ?? Za každou radu budu moc vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak odvrtaj zamok. A kup novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Odvrtat zámek to se dá ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Samozrejme. Tak ako na dome, ako aj na vysiacom zamku a v podstate na kazdom. Odvrtas, povyberas zbytky zamku z dierky a je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Noo skusim to Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Len sa snaz to neprevrtat komplet cele. ) Aby ti zbytocne neisiel do nadrze bordel. Teda nie ze by tam uz nebol, ale naco pridavat. A dieru vrtaj tak aby si koncovy vrtak mat takeho priemeru ako je to co sa na samotnom zamku otaca. Najprv daj nejaku 3 vrtak a potom vacsi. Inak toto vsetko ma z pocutia. :DDD Ja zamok neodvrtaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Hele a to mam vrtat jakože přímo do zámku a nebo do plastu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 přímo do zámku a jestli si netroufáš a je poblíž zámečník, tak ho navštiv...buď poradí nebo určitě za "pár šupů" víčko sundá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Noo skusim to hele a co by to tak asi potom mělo udělat ?? Mělo by to jenom povolit nebo by se měl rozpadnout celej zámek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ak odvrtas cely mechanizmus zamku a povyberas vsetky kusocky co su v nom, tak si na spravnej ceste k odomknutiu. Daj foto v akom stadiu si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Super tak jsem to dneska odvrtal fakt to šlo odvrtal jsem to vyklepal z toho stavítka otočil cvak bylo to všem moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak zle by sme ti neradili. A nemas zac. Rad poradim ak viem. Ale praktizuj to iba na svojom aute. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda105 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Noo doufam že už to nikdy víc dělat nebudu byla to docela doba než jsem to udělal Asi jako zloděj bych se moc neuživil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.