Publikováno Leden 19, 200916 r Zdar lidi muj problem zni takto. Kdyz vedle ridice zatahnu za tu packu na otevreni narze tak vicko neodskoci ale ozve se klapnuti stejne jako kdyz vse bylo v poradku. Vicko potom musim pracne stourat rucne. Kdyz mam vicko odklopene a zataham za tu packu u ridice tak tam ten zobacek co podle me ma to vicko odklopit vyjizdi a zajizdi coz si myslim ze je v poradku. A primrzle to vicko take neni. Mate s tim nekdo zkusenosti popripade nejakou radu? Predem diky
Leden 21, 200916 r OK. Velice ti dekuju za hodnotnou radu Na víčku je namontovaná z oceľového drôtu struna, ktorá otvára to víčko. Struna je namontovaná na pántoch toho víčka.Samozrejme pánty sú z PVC ako je celé víčko. Zrejme sa ulomila niektorá časť tých pántov, kde je struna, čo víčko doviera,aby držalo a zasa odklopí pri otváraní. Treba celé víčko aj s tým čiernym vnútrom, kde je hrdlo nádrže vybrať von a strunu a pánty uvidíš, kde čo je ulomené.
Leden 21, 200916 r Autor Na víčku je namontovaná z oceľového drôtu struna, ktorá otvára to víčko. Struna je namontovaná na pántoch toho víčka.Samozrejme pánty sú z PVC ako je celé víčko. Zrejme sa ulomila niektorá časť tých pántov, kde je struna, čo víčko doviera,aby držalo a zasa odklopí pri otváraní. Treba celé víčko aj s tým čiernym vnútrom, kde je hrdlo nádrže vybrať von a strunu a pánty uvidíš, kde čo je ulomené. Prave sem byl koukat na tu pruzinu a ty panty. Cele vicko pruzi a po tom co v interieru zatahnu za tu packu a jemze nehtem podeberu to vicko tak cele odskokci takze se me to moc nezda.....pokud by to tam bylo ulomene tak by vicko nepruzilo ne? a kdyz ho zavira staci do nej cvrnknout a samo se zaklapne....problem je jen s tim prvotnim odskocenim ale je to celkem problem kdyz k benzine prijedu sam pomoooooooooooooooooooooooooc
Leden 24, 200916 r Autor aj ja som to mal ale je zima a mrzne takže ti to len asi primrzlo primrzle to urcite neni....auto sem mel cely vikend v teple v garazi a otevrit to stejne neslo.....takze to primrzly neni
Leden 24, 200916 r primrzle to urcite neni....auto sem mel cely vikend v teple v garazi a otevrit to stejne neslo.....takze to primrzly neni Tak to skus máznout silikonovým olejíčkem.
Leden 25, 200916 r Autor Tak uz ze zoufalstvi jsem zkusil sundat podbeh a vyndat cely to vicko. Natahnul jsem tu pruzinku co ma na starosti odskoceni toho vicka a i tu druhou u tech pantu a zaclo to chodit. Neodskakovalo to ale jako driv. A kdyz sem se za 3 hodky objevil u benziny tak jsem byl zase za blba protoze to opet nejde otevrit.
Březen 4, 200916 r Myslím si že tvůj problém je v tom že ti vyskakuje bovden z uložení na straně víčka.... jde to okouknout z vnitřku, sundat boční koberec a posvítit,nandat a oblepit elekt.páskou....byl to můj případ... Upraveno Březen 5, 200916 r od Standis necituj předcházející příspěvky
Říjen 12, 200915 r Zdravíčko Mam škodu 105L a jak na čerta se mi zlomil klíček od nádrže, nechápu jen jsem ho měl v kapce, náhradní samozdřejmě nevim kde je, někam jsem ho hodil a už jsem se o něj nestaral, nevíte někdo co stím ?? Za každou radu budu moc vděčnej
Říjen 13, 200915 r Samozrejme. Tak ako na dome, ako aj na vysiacom zamku a v podstate na kazdom. Odvrtas, povyberas zbytky zamku z dierky a je...
Říjen 13, 200915 r Len sa snaz to neprevrtat komplet cele. ) Aby ti zbytocne neisiel do nadrze bordel. Teda nie ze by tam uz nebol, ale naco pridavat. A dieru vrtaj tak aby si koncovy vrtak mat takeho priemeru ako je to co sa na samotnom zamku otaca. Najprv daj nejaku 3 vrtak a potom vacsi. Inak toto vsetko ma z pocutia. :DDD Ja zamok neodvrtaval.
Říjen 14, 200915 r přímo do zámku a jestli si netroufáš a je poblíž zámečník, tak ho navštiv...buď poradí nebo určitě za "pár šupů" víčko sundá
Říjen 14, 200915 r Noo skusim to hele a co by to tak asi potom mělo udělat ?? Mělo by to jenom povolit nebo by se měl rozpadnout celej zámek ??
Říjen 15, 200915 r Ak odvrtas cely mechanizmus zamku a povyberas vsetky kusocky co su v nom, tak si na spravnej ceste k odomknutiu. Daj foto v akom stadiu si.
Říjen 18, 200915 r Super tak jsem to dneska odvrtal fakt to šlo odvrtal jsem to vyklepal z toho stavítka otočil cvak bylo to všem moc děkuju
Říjen 18, 200915 r Tak zle by sme ti neradili. A nemas zac. Rad poradim ak viem. Ale praktizuj to iba na svojom aute. )
Říjen 19, 200915 r Noo doufam že už to nikdy víc dělat nebudu byla to docela doba než jsem to udělal Asi jako zloděj bych se moc neuživil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.