Publikováno Leden 21, 200916 r http://www.autohificlub.cz/forum/10/1044263/#bottom nejdřív jsem taky myslel, že si z nás dělá prdel, ale podle fotek už to tam nějak nacpal...
Leden 21, 200916 r No nekecej...koukám na to s otevřenou pusou a zboku na mě by ted byl asi zajimavej pohled...
Leden 21, 200916 r Tak to jo...to bude libovka. Na kolik to asi vyslo coz? Co vim tak prave treba Cajicek tam ma nahon z BMW a haldex z OI (myslim) a zadni nahon zapina pres vypinac.
Leden 21, 200916 r Pecka, takový motor by oktávce seděl Akorát je to neuvěřitelný bastl Chlapík je šikovný, to se musí uznat.
Leden 21, 200916 r to mu to akože prejde aj cez STK a pri cestnej kontrole? Lancelot ten neuveritelnej bastl ma pobavil
Leden 21, 200916 r Autor neprojde to přes nic. oficiálně teda... jinak mě to ani moc jako bastl nepřijde, podle těch fotek to vypadá na kvalitní zástavbu, nic amatérskýho
Leden 21, 200916 r Kvalitní bastl. Takhle na pohled to vypadá zajímavě, ale svezení v tom asi nebude nic moc. Možná rovně, ale do zatáčky? Přece jen vyvinout podvozek na koleně asi nejde. BTW Docela by mě zajímalo kde k tomu vycucají palubku.
Leden 21, 200916 r Nadsencum fandim, ale tezka atmosfera bez turba o nicem na to to auto neni stavene, kdyby dal radsi 2,0 z S3 apd. udelal by lepe..
Leden 21, 200916 r Autor joska: nerad bych se mýlil, ale není GV na stejný podvozkový platformě jako OII? já bych z toho takovej strach neměl, v golfu ten motor funguje docela dobře. ad palubka- nechápu, podle těch fotek tam maj budíky už ted z GV
Leden 22, 200916 r Autor to je pravda, nemám o týhle přestavbě OII detailní info, takže nevím, co bude dělat s podvozkem, ale nezdá se mi, že by ho nechal v serii.
Leden 23, 200916 r Bych se toho celkem bál - kdyby to mělo jezdit 20 jak sousedův malotraktor, tak klidně, ale v těch rychlostech si myslím jsou tyhle neodzkoušené úpravy o život. Ale šikovnej je, to se musí uznat.
Leden 25, 200916 r Podvozek je kompletně RS.Všechno pasuje ,tak jak má.Golf je přeci stejná kára.Palubka je z Octavie,musí se pouze přizpůsobit díra tak,aby to nějak rozumně vypadalo.Zvuk to má hezký...
Leden 25, 200916 r ...Tet už je jenom třeba dodělat COMFORT a vyrážíme. Upraveno Leden 25, 200916 r od DIAGNOSTIK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.