j0ska Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Pánové, klobouk dolů! Fakt to je nářez. S tímhle motorem bych si vůbec nezapínal rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 já ký je výkon tohoto drobečka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 paráda, hotový koncert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Fakt, sqělej nářez!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Nádhera,faakt paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Zatím" 184 KW " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Paráda chlapi, jste fakt borci, to se jen tak nevidí... To je moje nové auto snů, nádherný zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) já ký je výkon tohoto drobečka??? asi dva otesánci nebo tři chrochtáci Editováno: 2. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Planujou se dalsi upravy na zvyseni vykonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dal jsem to na briskoda.net.... a podívejte se jak se kluci angličtí rozpovídali!!! Snad se za to na mně nikdo nebude zlobit! http://briskoda.net/showthread.php?p=1594721#post1594721 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ano další úpravy jsou naplánované(asi 290ps) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 mate uz aj nejake merania? 0-100..maximalka..pruznost? a porovnanie s R32?inak fakt parada..zvuk...vykon.... ale zvuk ma stejne lepsi VR6ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 teď to nechápu(lepší zvuk než vr6) tohle je vr6 R32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Necháte si to homologovat? Podle mě by neměl být problém, celé auto je defakto "koncernové"... A pokud by byl problém, tak to chce mít ty "správné známé" a je to. To by byla paráda potkávat takové O2 v běžném provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 S tou homologaci si myslím že bude velký problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 S tou homologaci si myslím že bude velký problém... To je jen takový můj sen... Pokus o dodání motivace majitelům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 teď to nechápu(lepší zvuk než vr6) tohle je vr6 R32 myslim starsiu vr6ku ktora sa montovala do corra 2,9 VR6 190k To by byla paráda potkávat takové O2 v běžném provozu. neviem ci by to bola parada keby okolo teba lietali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jsou to borci-to se musi uznat! O tom žádna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 su urcite obdivujem ludi ktory sa takto hrabu v autickach a neco rozumne vyprodukuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 octa je skoro zlegalizovaná,jezdí normálně po cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Kluci, vy jste ale ďáblové, ale moc se mi to líbí, úplně vidím ty pekáče BMW nebo Mercedesy na dálnici jak se nemůžou smířit s tím, že je předjela oktávka Pokud jsem tomu dobře rozuměl, i zadní náhon je z R32 G5-ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jo,jo...taky bych dal motorizaci 1,6 MPi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jo je.zrovna dneska se stím těžko smiřoval slovák v mondeu.měl 2.2tdci a myslel že ujede škodovce,chudák,on má přece forda,jak je to možné že octa ukázala céčka a zmizla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.