mode Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dnes som chytil riadny výtlk, rana ako keby som odtrhol koleso. Odniesol to "iba" disk. Kúpil som nový guma to prežila. Na riadení necítiť problém ani nevypadá nič ohnuté. Otázka: mám vraziť peniaze do geometrie?????-preventívne Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 to je samozřejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Mám strach že vrazím (nie malé prachy cca 40Euro) a bude to horšie ako bolo. Doteraz totiž gumy dralo korektne. Mám skúsenosti s inými fabiami že aj po "geometrií" dralo blbo gumy alebo auto ťahalo do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 horší to rozhodně nebude, zajeď někam na laserovou geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ukecal si ma... zohnal som laserovku - (pekné "divadlo" to robí - pekné zariadenie) bez papiera to bolo za 25Euro. Mal som rozhodenú zbiehavosť. Podľa zmeneného pocitu za volantom musela byť nastavená inak už od nova. (mám 40tiskm). Dík END Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.