Přejít na obsah

asi turbo

trava

Doporučené příspěvky

:help: Zdravím,prosím o radu :

mám problém s octavkou 1,9TDI 81KW r.v.99 .Stále se mi zdá,že netáhme jak má,taky spotřeba je větší( 6,3l-dlouhodobý průměr).auto je po výměně nových rozvodů,oleje,paliv.fitr,vzduchový filtr.Diagnostika píše-trvalá závada PLNÍCÍ TLAK-REG.ODCHYLKA č.poruchy 17958 P1550003.nejspíš nějaký problém u turba.Nevíte náhodou někdo o jakou závadu jde,moc díky

David

Editováno: , autor: tedei
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
jak poznam ze mam naklaneci lopatky

Kdyz máš naklápěcí lopatky tak u turba je taková baňka s táhlem. Mě to co si psal dělalo auto kdyz sem ho koupil,tehdy mělo najeto kolem 130t. Časem se to srovnalo a uz je od toho pokoj (asi tak za pul roku). V době kdy sem toto řešil tak mi lidi řikali že je to buď těma zatuhlejma lopatkama a nebo váha vzduchu. Ale kdyz se to srovnalo řekl bych že to bylo zatuhlý. Kdyz se rukou natáhneš k turbu mělo by tím táhlem jít zahejbat...nejde to uplně zlehka ale jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...