najmis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Pár lidí jsem se ptal zda tuto anténu lze rozchodit ve Fábii jako FM anténu a zatím jsem nedozvěděl nic 100% zda ano či ne.. Nemáte někdo zkušenost...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 sem ti říkal, že rádio nepotřebuješ, stačí CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ne musíš rozebrat, vyndáš vnitřek a spláchneš do záchoda rozebereš svoji anténu, z ní vyndáš svůj zesilovač ten vložíš do těla ploutve v OI to někdo dělal, ale už netuším kdo a kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Taky po ní toužím, ale nevím jestli bude fungírovat zapojení do rádia. Jsem totiž elektro-analfabet Dělal to Martyp a Doli na svejch okinách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 dííky za nápovědy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Co na ní může být jiného, že nefunguje (kromě jiných svorek)? Vždyt je to jen zesilovač, né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Udajně má audina ještě nějakou anténu ve skle přez kterou to je propojený... Ale odpověd jsem už našel v tématu u Martypa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 právě že tam je jinej zesilovač a ten není tak silnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No ja to vyřešil tak, že dal ploutev a koupil jakousi anténu do interieru a dal ji pod palubku. Přijem docela slušny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ja ju mam uz asi dva roky, je to vw gsm/gps antena a funguju obe gps na gps a fm a am na radio. ziaden problem. v com by mal problem byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Cartmanko, určitě je to i FM anténa? Můžeš sem hodit číslo z ETKY a cenu? Díky za všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 kua...Etku mám na HD co mám ve stole... dá sem někdo kdo má Etku číslo dílu případně stránku Etky..? Nebo je tjuuning antény tabu...??? Dííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) neviem cislo etky. nekupoval som v predajni, kupil som dve anteny priamo pred vw z vw linky. co sa davali do r32. je to urcite fm a gps. jedna je niekde bohvie kde ta bola iba fh a druha bola kombinacia. koli cislu by som v tejto zime oddelavat zadne plasty a na najhorsom mieste v aute velkym klucom odmontovavt antenu a to odo mna nechcete. ze? este snad foto mobilom by som zvladol a vecer zavesil ak by bol zaujem Editováno: 27. leden 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Néé to fakt po tobě nechcem... ale každopádně díky i za tyhle info...fotku bych pro porovnání bral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) ako som slubil fotene len mobilom. Editováno: 27. leden 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ale je to ina ako audi ta ma trosku iny tvar a myslim ze ju mas aj lakovanu. tato je material ako nelakovane klucky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Nezavisle na sobě mi pomohli při hledání pp. Vaša a Doli, anténa je zde: http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/good...strGoodsID=2987 Oběma velmi děkuji za cenné rady Editováno: 27. leden 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ja tam vsak nemam gsm. nikdy som ani problem so signalom gsm nemal, aj sa mi zda ze nemam uz na telefone konektor na externu antenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 nemusíš rozebrat, vyndáš vnitřek a spláchneš do záchoda rozebereš svoji anténu, z ní vyndáš svůj zesilovač ten vložíš do těla ploutve v OI to někdo dělal, ale už netuším kdo a kde. Dělali to kluci na OII, a je to jak píšeš. FM na takovémto rozměru fungovat nikdy nebude. Musí se vykuchat střevo z původní antény nebo použít ploutev jen jako špunt do střechy a původní anténu dát třeba do nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tak jsem to našel. Tady to je. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=772920 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 V nárazníku nebude fungovat, zkoušel jsem to dávat kdekoli a všude to je na prd. jinač ja mám tuto http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=78077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No naležato v nárazníku (navíc hned velde traverzy) toho moc nechytí když se vysílá s vertikální polarizací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 V nárazníku nebude fungovat, zkoušel jsem to dávat kdekoli a všude to je na prd. jinač ja mám tutohttp://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=78077 Jakou máš anténu na FM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Takovou tu co se lepí na přední sklo, ale dal jsem ji pod paludku, ať to není vidět, příjem stejny jak na skle, ale ze skla padala, tak jsem ji tam hodil. Značku nevím, koupil jsem v prodejně náhradních dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.