j0ska Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No naležato v nárazníku (navíc hned velde traverzy) toho moc nechytí když se vysílá s vertikální polarizací... Původní anténa se nepoužije. Do nárazníku se vyrobí jiná třeba z kusu drátu (asi 3m) nebo kovového pásku který se nalepí zevnitř do nárazníku. Anténu v nárazníku má uživatel wagoo. Poslal mi i postup, ale nevím jestli ho můžu zveřejnit. Kdyžtak si mu napište. Já se k tomu ještě nedostal. I když už mám nalakovanou ploutev a symetrizační člen do nárazníku a v kostce vím jak na to. Teď mám navi a přemýšlím jestli tu plouev vůbec dávat. Tak nějak se bojím o navigaci. Ale třeba mě to časem přejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radys Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 to Najmis: videl jsem ji na aukru, ale nakonec me odradila vysledna cena kam az se to vysplhalo, navic kdyz clovek vubec nevi zda se to da pouzit- mit za nekolik stovek jen ploutvicku a starosti aby nezatekalo do auta, jaky tam je vubec zesilovac, prumer matky na prichyceni..atd. Ale budu ti drzet palce at se ti to podari nainstalovat se slusnym prijmem signalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Původní anténa se nepoužije. Do nárazníku se vyrobí jiná třeba z kusu drátu (asi 3m) nebo kovového pásku který se nalepí zevnitř do nárazníku.Anténu v nárazníku má uživatel wagoo. Poslal mi i postup, ale nevím jestli ho můžu zveřejnit. Kdyžtak si mu napište. Já se k tomu ještě nedostal. I když už mám nalakovanou ploutev a symetrizační člen do nárazníku a v kostce vím jak na to. Teď mám navi a přemýšlím jestli tu plouev vůbec dávat. Tak nějak se bojím o navigaci. Ale třeba mě to časem přejde. ALe pořád je naležato, ne? Takže musí mít o něco horší zisk než origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A je skryta pod plastem, to má taky vliv na kvalitu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ALe pořád je naležato, ne? Takže musí mít o něco horší zisk než origo. Já tomu zas tak nerozumím, ale asi výrobci vědí, proč ji dávají na střechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.