Přejít na obsah

Schema Elektricke instalace

doubej1

Doporučené příspěvky

Zdravim ve spolek

Chtel bych se zeptat jestli existuje nejake elektricke schema k octavce. Prochazel jsem zdejsi forum a nikde nic.

Mam doma par knih co se tyce octavky, ale nikde co je jak zapojeny.

Dale mam dotazek, kde ma Octavka dverni spinac vnitrniho osvetleni. Chtel bych ho opravit, protoze mi obcas vnitrni svetlo dvere rozsviti, jindy zase ne.

Myslel jsem si ze je to ten kolik, dole na vzdalenejsi strane od pant,u ale nic se tam neda mackat a indukcni urcite nebude. Knihy uplne mlci.

Dale bych taky rad zrusil automaticke zhasnuti cca po 60 sekundach i pri otevrenych dverich. Kdyz mam rodinu tak ve tme za tu dobu vylozim sotva pulku veci a pak uz je tma. Predpokldam, ze tahkle logika je nekde schovana za palubni deskou. Je muj predpoklad spravny?

Za odpovedi dekuju

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim ve spolek

Chtel bych se zeptat jestli existuje nejake elektricke schema k octavce. Prochazel jsem zdejsi forum a nikde nic.

Mam doma par knih co se tyce octavky, ale nikde co je jak zapojeny.

Dale mam dotazek, kde ma Octavka dverni spinac vnitrniho osvetleni. Chtel bych ho opravit, protoze mi obcas vnitrni svetlo dvere rozsviti, jindy zase ne.

Myslel jsem si ze je to ten kolik, dole na vzdalenejsi strane od pant,u ale nic se tam neda mackat a indukcni urcite nebude. Knihy uplne mlci.

Dale bych taky rad zrusil automaticke zhasnuti cca po 60 sekundach i pri otevrenych dverich. Kdyz mam rodinu tak ve tme za tu dobu vylozim sotva pulku veci a pak uz je tma. Predpokldam, ze tahkle logika je nekde schovana za palubni deskou. Je muj predpoklad spravny?

Za odpovedi dekuju

Honza

Jinak, mikrospinac je to ten co je na zamku jak k nemu vedou ty dva dratky zvenku ... ;-)

Odkaz ke komentáři

Komplet Elektrické schema k octavce seženeš v Dílenské příručce.Ale tady na fóru ji neseženeš není to legál.Je v ní vše.Pošli mi SZ pokud chceš

Ahoj chlape,můžeš mi prosím poslat taky to schéma,koupil jsem alarm i s dalkačem na centrál a laboruju nad tím jak a kde to zapojít. Díky moc Hormat@seznam.cz :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...