lukynodc Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zdaravim, mám O I, (viz. podpis), u které mám problém s automatickým vytahováním oken, stává se to jen někdy, diagnostika nic neodhalila. K problému: někdy při volby druhého stupně vytažení okna u řidiče mi toto vyjede do 3/4 a opětovně sjede dolů, kdy zůstane viset (koukat) sklo cca 3 cm nad rámem dveří, po tomto již nejde automatické vytažení vůbec, musím držet ovaldač okna v poloze vytahování abych okno vytáhl. Nevim kdy se závada odstraní, ale někdy to funguje po opětovném startu a někdy zase ne a někdy to funguje pořád, a někdy to blbne často, prosě nevím kde se to bere. Akční členy na diagnostice nic. Řešil jsem to výměnou ovladače ve dveřích, také nic, výměna celé stahovačky o ničem, pač jsem sehnal a později zjistil že se jedná o jiný rok, páč jednotka nekomunikovala s ostatními okny. Takže tak k mému problému. Ví někdo něco víc? Je možné, že výměnou jiné stahovačky ze stejného roku se to vyřeší, ale doposud jsem jí nesehnal, tak nevím. Díky za rady P.S. Podobné téma jsem nenašel, pouze u O II, ale tam je jiný problém. Jo ještě jsem si vzpoměl, že, (co si myslím, tak se to projevuje po výměně jiné stahovačky) mi po startu nejde automatika nahoru u obou předních oken a nevim po kolika km, či času to zase funguje. Takže tak a děkuji za + i -. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nieco podobne si mohol najst aj v OI. Podla vsetkeho Ti ide niekde tazko stahovacka (niekde zadiera mechanicky). Pri automatike je tam "ochrana ludi", ze sa okno pootvori a musis ho "naucit" krajnu polohu ovladacom drzanym az do uplneho zavretia okna. Cize nie je problem s RJ, ale s mechanikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) 4Olisoft Ježiš Ty jsi rychlej... No to jsem neuvedl, taky jsem o tom uvažoval, neb to někdy zaskřípe při vytahování, tak jsem myslel, že je tam pnutí tudíž ochrana skřípnutí, ale proč to potom nejde opět vytáhnou na tu automatiku a proč se tam střídá ta porucha jen někdy a + spolujezdec, no nevim. jinak jsem hledal pouze v závadách pokud je podobné téma v CELÉ sekci O I, omlouvám se a žádám adminy o přesunutí vymazání atd., prostě napravení mé lidské blbosti..... Díkec Editováno: 23. leden 2009, autor: lukynodc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nic sa nedeje, ono taketo veci boli preberane v par prispevkoch. Preco to zablokuje automatiku? "It's not a bug, it's a feature." Cize to nie je chyba, to je vlastnost... Potom ho kompletne zavri a on si zapamata, ze uz tam nie je prekazka. Ked Ti drhne jedna, asi bude "chytena" aj druha stahovacka, pripadna dojde k takemu poklesu napatia, ze to vyhodnoti ako prekazku aj na druhej strane. Skus ich skontrolovat/premazat, malo by sa to zlepsit. Ak by boli uplne nanic obe stahovacky, na vymenu staci ta mechanicka cast, "motorceky" s elektronikou pouzi tie, co mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Oukej, ale mno nevim, pokaždý to zavřu, jak říkáž, že si to zapamatuje, že tam není překážka, no uvidim až se oteplí povyzkouším Tvé nápady, možná i to napětí by to mohlo být, mám Octuli co se týče elektriky nějakou zakletou... Tak dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca42 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj měl jsem stejný problém zničeho nic nešla automatika dovření oken, po naučení klíčkem v horní poloze opět nějaký čas fungovala,rozebral jsem všechny dveře a promazal bowdeny, kladky a vodící lišty po kterých jezdí okna a od té doby (téměř rok) bez problémů.(jak bylo v předchozím příspěvku, okna šla ztuha a ŘJ to vyhodnotila jako překážku a vypnula automatiku, hlavně bowdeny byly úplně suché) Octavia 1,6/2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 že se mi stahovačka okna zastavila cca u prostřed při zavírání okna jsem měl taky.a za nedlouho mi při sjetí okna až dolů už nešla nahoru.po vymontování stahovačky jsem zjistil že se lanka v místě navíjení tj u motorku zacuchala.koupil jsem stahovačku novou bez motorku.banální výměna,a cenově taky s poštou za použitou stahovačku 500kč.a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Zdaravim, mám O I, (viz. podpis), u které mám problém s automatickým vytahováním oken, stává se to jen někdy, diagnostika nic neodhalila. K problému: někdy při volby druhého stupně vytažení okna u řidiče mi toto vyjede do 3/4 a opětovně sjede dolů, kdy zůstane viset (koukat) sklo cca 3 cm nad rámem dveří, po tomto již nejde automatické vytažení vůbec, musím držet ovaldač okna v poloze vytahování abych okno vytáhl. Nevim kdy se závada odstraní, ale někdy to funguje po opětovném startu a někdy zase ne a někdy to funguje pořád, a někdy to blbne často, prosě nevím kde se to bere.Akční členy na diagnostice nic. Řešil jsem to výměnou ovladače ve dveřích, také nic, výměna celé stahovačky o ničem, pač jsem sehnal a později zjistil že se jedná o jiný rok, páč jednotka nekomunikovala s ostatními okny. Takže tak k mému problému. Ví někdo něco víc? Je možné, že výměnou jiné stahovačky ze stejného roku se to vyřeší, ale doposud jsem jí nesehnal, tak nevím. Díky za rady P.S. Podobné téma jsem nenašel, pouze u O II, ale tam je jiný problém. Jo ještě jsem si vzpoměl, že, (co si myslím, tak se to projevuje po výměně jiné stahovačky) mi po startu nejde automatika nahoru u obou předních oken a nevim po kolika km, či času to zase funguje. Takže tak a děkuji za + i -. Ahoj já měl ten stejný problém. Okno které jsem chtěl zavřít tak vyjelo nahoru a hned sjelo cca 6 cm dolů problém byj v husím krku nezi skleletem a dveřmi kde byl přerušený drát respektive se dotýkalo pár vlaásků.Vyměnil jsem drát a vše ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Brá brá, vyzkouším.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.