Milh@us Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj, poslední dny mi v zadním bubnu brzy začal objevovat divný zvuk. Zní to jako, kdyby se tam něco dřelo jako kov na kov. Tak jsem se byl dnes zeptat v prodejně autodílů na nový brzdový pakny. Prodejce se mě ptal kolik má auto najeto, a když jsem mu řekl, že 51 tis km, tak mi řekl, že to brzy nebudou. NEstalo se to někomu, nebo neví někdo co to může být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Sundej buben a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 no jenže problém je ten, že jsem na auta totálně levej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tak si to nech udělat,když jsi levej.potom nevím,co chceš řešit.je potřeba ho sundat a podívat se.Můžou to být jen nečistoty nebo prasklá pružinka a ta dovede udělat i pěkné škody.Pokud máš 51tKM tak čelisti budou naprosto OK.Vydrží 200.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.