tondas2 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Hledal jsem tady odpověd na otázku ale nenašel tak ji musím položit sám,jaký je rozdíl mezi pneumatikou Barum Brillantis 165/70/85T a potom má ještě za tím T označení XL a vaše zkušenosti s těmito pneumatikami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 XL = vetší nosnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 XL = vetší nosnost. Takže pokud jezdím normálně s autem a nedělám z něj stěhovák tak je to zbytečné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Imho nejde o stehovak, ale o hmotnost auta, tj. maximalni, tusim ze by to melo byt udeveno v TP.. Ja je mam na leto a nemuzu asi nejak soudit, najel jsem 15tkm na nich a jeste jednu sezonu snad vydrzi, ale pak pujdou, co se jizdnich vlastnosti tyce, .. co ja vim, nemuzu si stezovat, ale jsem spise takovy klidny ridic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Takže pokud jezdím normálně s autem a nedělám z něj stěhovák tak je to zbytečné?? Tyhle zesílené (vyšší hmotnostní index) jsou spíš pro dodávky - pickupy apod. Pokud jsou vyžadovány, tak jsou psány i v TP. Jinak zbytečnost. Více info např. zde http://www.pneunet.cz/technicke-info/ T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.