Publikováno Leden 24, 200916 r Hledal jsem tady odpověd na otázku ale nenašel tak ji musím položit sám,jaký je rozdíl mezi pneumatikou Barum Brillantis 165/70/85T a potom má ještě za tím T označení XL a vaše zkušenosti s těmito pneumatikami.
Leden 24, 200916 r Autor XL = vetší nosnost. Takže pokud jezdím normálně s autem a nedělám z něj stěhovák tak je to zbytečné??
Leden 24, 200916 r Imho nejde o stehovak, ale o hmotnost auta, tj. maximalni, tusim ze by to melo byt udeveno v TP.. Ja je mam na leto a nemuzu asi nejak soudit, najel jsem 15tkm na nich a jeste jednu sezonu snad vydrzi, ale pak pujdou, co se jizdnich vlastnosti tyce, .. co ja vim, nemuzu si stezovat, ale jsem spise takovy klidny ridic..
Leden 24, 200916 r Takže pokud jezdím normálně s autem a nedělám z něj stěhovák tak je to zbytečné?? Tyhle zesílené (vyšší hmotnostní index) jsou spíš pro dodávky - pickupy apod. Pokud jsou vyžadovány, tak jsou psány i v TP. Jinak zbytečnost. Více info např. zde http://www.pneunet.cz/technicke-info/ T.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.