Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dneska jsme chtel vycistit skrtici klapku, ale problem je ten, ze jsem povolil 3 srouby a ten 4ty me nesel a navic jsem mu znicil ten 6ti hran, takze ted nevim jak ho povolit, je tam blby pristup, poradte prosim.

buď teda skúsiš klasickým šrobovákom, ktorý sa ti zmestí a ak budeš mať to šťastie aj sa zachytí aspoň o dve hrany, alebo si zober o mm širší (klasický)šrobovák ako diera a naklep ho tam nasilu, ale jemne, tak aby si bol schopný s ním otáčať (Ja to takto robím bežne a funguje to.) A nezabudni si zohnať nový šrób.

• 2 týdny později...

v téhle situaci to řeším o něco větším torxem nejlépe gola ořech (kvalitněší materiál) naklepat ho co tam jde a nebo pomocí svářečky CO2 přiložit vetší matku a vyvařit díru až na imbus nechat vychladnout a povolit(tím to způsobem lze povolit i šroby zalomené zároveň z dílem který rozebíráme)

• 3 týdny později...
  • Autor

Dostal jsem i jinde typ na torx, takze asi to bude idealni

S tím vařením a natloukáním pomalu. Sací potrubí je plastové, tak ať ti nerupne. Chtějí za něj tuším 9500Kč. Drahá sranda.

sací potrubí jsem musel měnit a sehnal jsem ho za 500,-, ale ta práce to dostat na to správné místo.. je to druho výroba čili ten otvor na tom sacím potrubí co se týká průměru Ø je o něco menší tak jsem to nožíkem musel trochu toho plastu sejmout.. a pak jsem trubku musel nahřát a roztáhnout, ale povedlo se mi to tam dostat :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.