gaza01 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 O1 RS rok 2001 za takový peníze? Akorát že má zlikvidovaný motor. Vyplatí se to koupit? http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inze...6343712036.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Vypadá to podezřele dobře...jakoby to nikdy nejezdilo a stálo pořád v garáži.Já bych se takových vonavek bál-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Je fakt pěkná akorát ten dvojlauf se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ved preco by si sa bal?? ved napisal ze motor je KO(zadrety) tak coho sa este treba bat?? takze ak mas novy motor ja by so mdo toho isiel holt moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 chtělo by to shlédnout, ale vypadá to OKi, okty jdou dolů, takže ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 akorát tam evidím toho Tipronica... kolik tak stojí "novej" RS motůrek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 koupíš jetej dle mě, záleží co přesně je v pérdeli, ale 50 tis. to spraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) No myslim si ze hlaska: zadreny motor ale jinak super stav .. mluvi za vse ... ale pokud mas pristup k levnym diloum nemusela by to byt spatna volba.. Editováno: 25. leden 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Je tam sice pár "keců"(tiptronik, vyhřívaný přední sklo...), ale nemuselo by to být špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak pokud bys sehnal jinej motor bylo by to asi OK. Záleží teda co ostatní součásti. Převodovka, podvozek... Pokud jinej originální motor neseženeš, tak tam namontuj AEE - to koupíš do 10 000Kč a máš vystaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Do toho bych nešel.Ted je takových možnosti že tato nabídka by mě rozhodně neuspokojila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jo je to borec tady od nás od Zlína. Je tam ciste jen zadreny motor...ten se tu da sehnat za 30000...byl tu tedy v bazaru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak to bude asi pravdu dobrej típek jo a navíc to má dvouzónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 každej není světaznalej jako většina mistrů a přeborníku zde ze škodahome já bych se toho osobně nebál,jel bych se na to podívat a hned by se vidělo v jakým je to celkovým stavu a jak se z autem zacházelo.. je možný že mělo málo vody nebo špatný olej.. dneska motor RS okolo 25 tis se vším příslušenstvím který pak ještě člověk rozprodá romarioo: podle čeho soudíš že to vypadá jak kdyby to nejezdilo a stálo v garáži? když vidím ty edačky jak vypadají,tak ani tak "dobitý" nemám po 100tkm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Auto je v hezkem stavu... Zadrel se motor kvuli oleji. Auta bych se nebal,prodava to protoze se mu nechce investovat do motoru,tak se to snazi prodat aspon tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 motor většinou 20-30tis i zde na foru, nebo annonce záleží jak moc je komplet podle toho se odvíjí cena..... pro kamaráda do jeho RS už jsem sháněl 3, vždycky zadřel po vytečení oleje - jeho nemoc na retardérech, prorve vanu a jede dál ta RS bude těd někde stát s rozdělaným motorem apod, to nesnáším, jak se v tom někdo hrabe a nadá to ani do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Nene rozdelana neni...stoji asi nekde v garazi a neni na ni shanute... asi to bylo take neco s vanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak tuto octaviu rs som vydel uz davnejsie na predaj a jak je vidiet este stale sa nepredala,neako velkmi zachovalo nevyzera,tie sedacky su neake uz prezvakane ,klasika rs,treba to omrknut priamo ale bral by som to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.