dakule Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 zdravím nedávno jsem si koupil OII všechno OK výbava dobrá akorát na dveřích řidiče na tapecu nahoře je taková promáčklina od lokte tapec není ani prasklý má někdo s tím nějaké zkušenosti jak to odstranit nebo čím to podlepit nový se mi nechce kupovat jedině že by měl někdo starší ale dobrý na prodej díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) To není problém, vem fen a teplým vzduchen z cca 10 cm nahřát, hlavně optarně, aby jsi něco přitom jiného nezlikvidoval. Ten tapec trvá než se prohřeje...vlastně nahříváš tak dlouho až se to vrátí a nebo počkej do léta a postav to šikovně k sluníčku a máš vyřešeno. Editováno: 25. leden 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To není problém, vem fen a teplým vzduchen z cca 10 cm nahřát, hlavně optarně, aby jsi něco přitom jiného nezlikvidoval. Ten tapec trvá než se prohřeje...vlastně nahříváš tak dlouho až se to vrátí a nebo počkej do léta a postav to šikovně k sluníčku a máš vyřešeno. díky ferdo25 je to dobrý nápad skusím hoale ještě jeden problém tam je že pod tou koženkou i když to nahřeju tak tam od toho lokte vznikla malá prohluben a po nahřátí to asi i zustane takže nevím čím to vyplnit no ale tvuj nápad určitě vyskouším mějse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nezůstane...řešil jsem tak otlačený rantl od držáku hf a není to nápad, ale jistota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nezůstane...řešil jsem tak otlačený rantl od držáku hf a není to nápad, ale jistota... dobré skusím to a ozvu se prozatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gula221 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ja som pred časom chcel kúpiť jednú Octaviu a tá mala ten istý problém. Je to vraj vyrobná vada a Škodovka robila na to zvolavaciu akciu a menila to za nový tapacirunk. Povedal mi to chlapík od ktorého som auto chcel kúpiť a daval mi aj nahradná tapacirunk. Ale keď auto je už po záruke tak smola. Nový tapacirunk stojí okolo 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david1 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ja jsem neviděl octavku aby nemněla promačklinu v tapicirunku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ukážu Ti mojí, nemá Jen po tom držáku telefonu je tam prolis, takže budeme fénovat a apelovat na tvarovou paměť plastů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak přátelé OII zkoušeljsem to nahřívat ale nešlo to takže chci ten tapecírunk někde sehnat ale i přesto vám děkuji za cenné rady a přejí hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ja jsem neviděl octavku aby nemněla promačklinu v tapicirunku u mě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak to by mohl někdo zkusit předat mi auto z promáčklinou na tapicírunku........Na takový věci jsem moc velkéj puntičkář,tak můžu zařučit že u žádné OII co mám,nebo co jsem i v minulosti měl nic takového 100% nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 já mám taky promáčklinu... jezdím hodně dálnice a dávám si tam loket.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.