Dagan Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Mám Fabii 1.2, r.v. 2002, a v posledních několika dnech sleduji toto: po nastartování se otáčkoměr drží na nule (cca 1-2 sec) a teprve pak zobrazí počet otáček. Je to ale pouze u studeného motoru. Jakmile jsem to zkoušel po 6 km jízdy zhasnout a znovu nastartovat, otáčkoměr reagoval hned... Poradí někdo, co by mohlo být příčinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Myslím, že je to standartní fungování. Mě to dělá taky a od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagan Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Myslím, že je to standartní fungování. Mě to dělá taky a od začátku. Jenže u mého vozu se otáčkoměr začal takto chovat až po 65 tis. km. Takže proto si myslím, zda se nejedná o závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.