ferda25 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Chtěl bych se zeptat zda někdo neví, kdy se přestali dělat pogumované spínače světel?? Já mám ještě pogumovaný, ale potřebuju ho vyměnit a už se prý dělají jen čistě plastové...Tak napište jestli to je opravdu tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 nie som si istý ale myslím že od 2007 ja nemám myslím pogumovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 nie som si istý ale myslím že od 2007 ja nemám myslím pogumovaný Ahoj mám mr.2008 a už mám jenom černej plast a ne to pogumování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqidator Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já zrovna tak jen plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.