Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to má snad každý facelift fabia a romster co vim,

KoNGU jak to vypadá s těma diodama v denním? vim, že si byl jeden z prvních co to dávali :palec2:

Tak to je super :palec2: už aby byl příští týden a byla doma.Ty ledky v denním svícení mě taky zajímají

bez problémů svítí bohově post-23-1156182784.gif

bez problémů svítí bohově post-23-1156182784.gif

A jaké si přesně kupoval?foto by bylo? jak žárovek tak i jak to svítí? ;)

Mě to svítí takhle :palec2: ne jak ty lucerničky z ŠA :smich:

post-57305-0-94080100-1309106158_thumb.j

post-57305-0-68675700-1309106180_thumb.j

A jaké si koupil žárovky?

jsou z Stualarmu, a je to tu někde v nějakém vlákně o led , stály necelé 400,- /ks

Jdu do nich :palec2:

Jasná volba :palec2: neviděl jsem zatím lépe svítící.... nejsou ledky jako ledky lol

Je to pálka,ale luxus lol

Jj měl jsem možnost vyzkoušet víc kusů a tyhle jsou fakt 1A :palec2: , občas vidim nějakej FL OII neb FII s ledkama auž zdálky je vidět že to není ono....

Jen poznamka - bile podsvicene budiky maji i po FL jen verze s MaxiDOTem!

Svitivost je luxusni, ale kdyz to nesviti, je videt ta ohyzdna LED zarovka - to me zatim odrazuje.

Kdo to bude koumat ,jen ti co budou zvědaví co tam je za žárovky.

Upraveno od nooeell

musim říct , že to je teda pecka jak to svítí, hned si to taky objednám, budu to mít daleko za míň mladá má elektro :-) a od stualarmu odebiraji. jen bych potreboval vedet ten nazev :-) jinak to máš hodně dobréé :-)

Maverick: nooeell psal , že bude mít sportline myslím, tudiz maxidot bude mít v základu.

taky bych se pridal se zadosti o typ, pak by me zajimalo jak to s hlasenim vadne zarovky. Maji to tyhle ledky osetrene odporem?

AHA ! to jsem teda nevěděl, pokud to tak budu jen rád :-) , jinak žárovky už jsou objednané, tak hned pak hodím foto jak to svítí mě , pokud to bude svítit :-D

jinak co výměna ? dělal sis sám ? dostanu se tam ?

Přesně tak, u Fabie se žárovky denního svícení nehlídají, takže toho se člověk bát nemusí.

Jinak výměna je super, je dokonce popsaná i v návodu, což jsem zjistil až potom, co jsem žárovky měnil přes oddělaný podběh u kola... samozřejmě se dá jednoduše vyndat celé světlo zepředu a člověk se ani neušpiní. :D Tak pro příště no... :)

Hele je to právě úplně jednoduchý, ale ještě jsem to nezkoušel. Ale byl jsem blízko, pak jsem se na to vykašlal a vzal to podběhem, protože jsem netušil že to tak jde. Takže - vedle mlhovky je žebrování, které se dá vyndat, to vyndáš a pod ním je ze strany mlhovky páčka, kterou zmáčkneš a celou mlhovku vytáhneš k sobě ven a máš to vše přímo před sebou. :) A nemusíš u toho ležet ve špíně jako já a mít odrápaný ruce od plastů. :D

EDIT: Pro usnadnění přidávám stránky z návodu. :)

post-868-0-22447500-1309339844_thumb.jpg

post-868-0-09811700-1309339850_thumb.jpg

Upraveno od samurai

lol jak děláné pro krádeže, :-D no zkusím to a dám vědět dík :-)

odpoledne budu zkoušet tyhle http://www.stualarm.cz/produkt/95212-led-zarovka-12v-s-patici-t10-13led/3smd/

mladá je má na skladě na krámě, třeba to bude dostačujicí, jinak jak to vyndám? nejsem bohužel doma a nemám ten návod u sebe:-) podběh teda sundávat nechci :D potřebuju jen odzkoušet svítivost

To jsem zvědav jak budou svítit,když budou ok tak jdu do nich taky.Konečně si jdu dnes pro auto,tak se nemůžu dočkat :p

Přidal jsem ještě obrázkový návod do předchozího příspěvku. :) Jo, je to podobně skvělý systém, jako vyndavání světel u Octavie - co nejvíce "zloděj friendly"... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.