wejw Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 to má snad každý facelift fabia a romster co vim, KoNGU jak to vypadá s těma diodama v denním? vim, že si byl jeden z prvních co to dávali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Tak to je super už aby byl příští týden a byla doma.Ty ledky v denním svícení mě taky zajímají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 bez problémů svítí bohově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 bez problémů svítí bohově A jaké si přesně kupoval?foto by bylo? jak žárovek tak i jak to svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Mě to svítí takhle ne jak ty lucerničky z ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Mě to svítí takhle ne jak ty lucerničky z ŠA A jaké si koupil žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 jsou z Stualarmu, a je to tu někde v nějakém vlákně o led , stály necelé 400,- /ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Jdu do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Jasná volba neviděl jsem zatím lépe svítící.... nejsou ledky jako ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Je to pálka,ale luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Jj měl jsem možnost vyzkoušet víc kusů a tyhle jsou fakt 1A , občas vidim nějakej FL OII neb FII s ledkama auž zdálky je vidět že to není ono.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Jen poznamka - bile podsvicene budiky maji i po FL jen verze s MaxiDOTem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Mě to svítí takhle ne jak ty lucerničky z ŠA Svitivost je luxusni, ale kdyz to nesviti, je videt ta ohyzdna LED zarovka - to me zatim odrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Kdo to bude koumat ,jen ti co budou zvědaví co tam je za žárovky. Editováno: 26. Červen 2011, autor: nooeell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 musim říct , že to je teda pecka jak to svítí, hned si to taky objednám, budu to mít daleko za míň mladá má elektro :-) a od stualarmu odebiraji. jen bych potreboval vedet ten nazev :-) jinak to máš hodně dobréé :-) Maverick: nooeell psal , že bude mít sportline myslím, tudiz maxidot bude mít v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 taky bych se pridal se zadosti o typ, pak by me zajimalo jak to s hlasenim vadne zarovky. Maji to tyhle ledky osetrene odporem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 o svých ledkách jsem se již zmiňoval a rozepisoval http://forum.skodahome.cz/topic/95470-day-light/page__st__25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Pokud vím BCM u Fabie světla deního svícení nehlídá, u SII FL a OII FL ano , tam je třeba dát odpory. Tady je odkaz na ty žárovky : http://www.stualarm.cz/produkt/95103-led-zarovka-12v-s-patici-ba-15s-bila-28led/3smd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 AHA ! to jsem teda nevěděl, pokud to tak budu jen rád :-) , jinak žárovky už jsou objednané, tak hned pak hodím foto jak to svítí mě , pokud to bude svítit :-D jinak co výměna ? dělal sis sám ? dostanu se tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Přesně tak, u Fabie se žárovky denního svícení nehlídají, takže toho se člověk bát nemusí. Jinak výměna je super, je dokonce popsaná i v návodu, což jsem zjistil až potom, co jsem žárovky měnil přes oddělaný podběh u kola... samozřejmě se dá jednoduše vyndat celé světlo zepředu a člověk se ani neušpiní. Tak pro příště no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 odpoledne budu zkoušet tyhle http://www.stualarm.cz/produkt/95212-led-zarovka-12v-s-patici-t10-13led/3smd/ mladá je má na skladě na krámě, třeba to bude dostačujicí, jinak jak to vyndám? nejsem bohužel doma a nemám ten návod u sebe:-) podběh teda sundávat nechci potřebuju jen odzkoušet svítivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Hele je to právě úplně jednoduchý, ale ještě jsem to nezkoušel. Ale byl jsem blízko, pak jsem se na to vykašlal a vzal to podběhem, protože jsem netušil že to tak jde. Takže - vedle mlhovky je žebrování, které se dá vyndat, to vyndáš a pod ním je ze strany mlhovky páčka, kterou zmáčkneš a celou mlhovku vytáhneš k sobě ven a máš to vše přímo před sebou. A nemusíš u toho ležet ve špíně jako já a mít odrápaný ruce od plastů. EDIT: Pro usnadnění přidávám stránky z návodu. Editováno: 29. Červen 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 jak děláné pro krádeže, :-D no zkusím to a dám vědět dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 odpoledne budu zkoušet tyhle http://www.stualarm.cz/produkt/95212-led-zarovka-12v-s-patici-t10-13led/3smd/ mladá je má na skladě na krámě, třeba to bude dostačujicí, jinak jak to vyndám? nejsem bohužel doma a nemám ten návod u sebe:-) podběh teda sundávat nechci potřebuju jen odzkoušet svítivost To jsem zvědav jak budou svítit,když budou ok tak jdu do nich taky.Konečně si jdu dnes pro auto,tak se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Přidal jsem ještě obrázkový návod do předchozího příspěvku. Jo, je to podobně skvělý systém, jako vyndavání světel u Octavie - co nejvíce "zloděj friendly"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.