KoNG Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) wejw do potkávaček budou dobrý ale na denní zapomeň tam je minimum 24LED 5050/3 co jsem zkoušel jinak to je svítí jak bludičky já tam mám 36x5050/3LED a spokojenost Editováno: 29. Červen 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Ajaj, takhle to dopada, kdyz nekoukam na odkazy. Koukam ze podle patice je to zarovka do parkovacek, tam staci jen sundat krytku a zarovku nasilim vytahnout. Jemne to nejde. Myslel jsem, ze se mluvi o dennim sviceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 však brácho já se ptal o radu na denní, mladá mi poslala špatny odkaz po příjezdu tam jsem zjístil, že se jedná o jinou patici, aspoň sem si protrenoval vyndání mlhovek ( uplně jednoduché, až lehce ukradnutelné) v pátek mi příjdou ty jak tu má Jikra, to bude svítit nádherně, ale tyhle bych mohl použít do potkávaček ne ? patice je ta samá i dvojkové řady? pamatuju ,že tahle byla u mé bývale fabky I , bude to mít v těch potkávačkách nějaký efekt ? Jinak asi si dám do projektorů xenový výbojky :-) viděl sem to na živo u Piškota a je to nádhera, páč tyhle bludičky co má ten facelift to je o hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Do parkovaček se použít dají, budou pak svítit silněji a bíle. Patice je stejná. A bludičky? Tak to asi máme jiná auta. Máš světla dobře seřízený? Co já měl za auta... tři jedničkové Fabie, Xsaru Picasso, Passata B5,5 s xenony a můžu s klidem říct, že nová Fabie svítí super. Pokud tedy člověk nejezdí se světly seřízenými tak jak jsem měl já od novoty - sklon 2,5 %! Přitom má být 1 %. To jsem nastavil, teď ještě dal lepší žárovky (homologované, 55W) a na nedostatek světla si rozhodně nestěžuju... Ale je to každého věc, já to neřeším dokud mě protijedoucí neoslňuje. Jen po novele silničního zákona to už nebude taková sranda, teď když tě s tím zastavili PČR, tak většinou udělali bububu, ale žádnou pořádnou páku nemají, teď už bude možné auto rovnou poslat na STK a pokud bude mít třeba právě HID sady ve světlech, tak přichází o technickou... Nevím jak moc se to bude využívat, ale dokážu si představit, že pro STK to bude dobrý kšeft, takže se budou hodně snažit přesvědčovat Policii, aby jim posílali co nejvíce aut... Tohle auto prostě xenony nemá a legálně mít nemůže, tak využij legální možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 nemyslel sem třeba doslova xeny , ale proste neco lepšího, mám tam žárovky od novoty ještě a moc to teda nesvítí , mám to nastavené na nejvetší sklon dopředu abych viděl co nejdál a stojí to teda za prd. bude to chtít minimálně nejake osramy +90% svetla, měl sem tedka moznost porovnani s faceliftem ktery nema cocky ale to zakladni svetlo a tomu to sviti o dost lip ! a s porovnanim znamej ma taky projektory facelift a sviti mu to stejne na ho*no :-) jinak uz se tesim na ten patek na ty ledky, zkusim tam zitra pichnout do potkavacek uvidime jestli to neco da treba vizualne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Jak říkám - seřídit světla tak jak mají být (myslím přímo šroubky na světlech, ne regulací výšky u vypínače světel) a pak svítí dobře i základní žárovky. Pak je možnost ještě dodat třeba Osram Night Breaker, nebo Tungsram Mega Light a v rámci legálnosti je to to maximum, co člověk může pro výhled v noci udělat a já osobně si myslím, že to bohatě stačí. Já teď očekávám do denního svícení 27 x 5050 SMD LED, tak vyzkouším jak to bude vypadat, jsou za hubičku, tak proč nevyzkoušet. Do parkovaček diody nedávám, světla pak vypadají moc "žlutě". PS: Mám taky projektory na facelift FII, světla seřízena k obrazu svému (tak jak mají být), žárovky Tungsram Mega Light +90 % a jsem ochoten v rámci Prahy někam přijet a porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 tak dnes jsem zkousel trosku odlisne ledky nejakych 24 ledek bylo na te patici a zarovka se ani nerozvitila, uvidime zitra az mi prijdou ty co ma Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 wejw: Ty ledky co má "mladá" na krámě maj jinou patici , je to místo 5W bezpaticovy do parkovaček.... Potřebuješ patici Ba15 nezapomenout přehodit piny !!! protože nevím proč ale vývojáři v ŠA udělli kostru na prostředním pinu (proč asi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 jj to už vím , přehodit piny ? proto mi vcera nesli ty obyc ledky v denním, proste se to nerosvítilo, dnes mi přijdou přesně ty co máš ty :-) nemohl by mi prosim nekdo napsat strucne co mam kde prepinovat ? mlada je eletrikar tak pro ni to nebude problem jen potrebuje vedet kde presne :-) kdyztak sz treba, dekuju moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 tak už je mám na autě a je to nádhera :-) stačilo štípnout dráty k žárovce a přehodit je , naletovat a už to krásně svítí, fotky z montáže mám u sebe ve vlákně kdyby někdo chtěl vidět jak na to :-) celkem jednoduché, přikládám jednu fotku zbytek u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 (editace) no to tedy musí vypadat je lepší to přepinovat než to štípat pak budeš řešit něco na záruku a servis se nebude stíhat divit Editováno: 8. Červenec 2011, autor: KoNG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 přepinovat se to teda nedalo, je to cely zality, nedalo se tam dostat, konzultoval sem to se skodou a samy mi rekli, že se to musi stipnout a v nicem neni problem, nema to absolutni vliv na nic ;-) tudiz o zaruku se bat teda nemusim ;-) jinak porad to sviti jako divi, zadny problem ted sem tam byl na navsteve, divili se ze to neukazuje chybovou hlasku a rikali ze je to moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 (editace) přepinovat to jde nic zalitý není vytáhne se pojistka PINu a pinovačem se to krásně vystrčí. To že ti teď řeknou že to nemá na nic vliv neznamená že jak budeš řešit nějakou reklamaci ohledně elektroniky tak že si na to nevzpomenou Editováno: 8. Červenec 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 nemusíš se bát ono ani neni poznat nejaky zasah je to omotany tak jak to bylo , takze to nevypada hrozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 wejw : To sis přidělal fakt DOST práce jak kong píše... je to práce na minutu (necelou ) a ŠA má jen jeden legální způsob opravy , myšleno tím spojení dvou drátů a sic za pomocí hermetických mačkacích spojek které se po zmáčknutí a ohřátí smrsknou vyteče lepidlo a tím se spoj stane hermetickým... pokud to máš tak tak při případné reklamaci nebude problém, oni jak maj něco zaplatit tak se chytaj všeho jak tonoucí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 zdravím, jen bych vám tu ukázal co se mi podařilo vrazit do předních svetel... vypadá parádně. nemyslíte? jak AUDI :D:D použil jsem tento led pásek (mam zatím jen jednu stranu) zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 dle me je to pekna opicarna, tady ty led pasky. ale jestli se to libi Tobe tak je to dobre. jinak tydle led pasky moc nesviti a jsem rad kdyz to nekdo pouziva misto dennich svetel to bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 no do audi to má vážně daleko a svítivost je opravdu mizérie to už raději pásek s LED 5050/3 než tyhle bludičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Koukám, že už se u R dostáváme do fáze jako po letech někteří majitelé O1 - kde se opravdu dají za ty roky vidět šílené tuzing obludnosti :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Teda, já když to viděl, tak jsem chtěl napsat svůj názor, který se prakticky ztotožňuje s piskotem a KoNGem, když pominu to, že Tě na to dostane kdejakej blb v modrý uniformě tak výslednej efekt asi fakt není úměrnej vynaložený námaze a že určitě nějaká byla . Měl jsem v ruce čipy z nový Q7, každej má svoji optiku a vzadu jakýs pidichladič (někde už o tom psal i ekkar) aby se ten výkon chipu spolehlivě uchladil, bohužel mi nezůstaly za nehty Takže srovnávat toto s náskokem díky technice FAKT nejde......Ale jak tvrdí klasik...... proti gustu , žádný dišputát Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Souhlas, je to obludné. Ale pořád míň nebezpečné, než HIDky v parabolách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 no dobře no, mate pravdu .. jen sem chtěl nějak upotřebit led pásek ..tak sem ho dal k parkovačkám .. aspon to ted víc osviti zem , když du kolem auta . navic tohle si myslim je uprava, ktera nikomu (z řidičů) vadí nejméně .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 No vidíš... osvětlení nástupního prostoru..... to je místo pro Tvoje páskové LEDky ono v té parabole by to asi taky nikomu nevadilo jde jen o to že to neplní funkci toho deního svícení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 tak jako denní svícení sem stim vůbec nepočítal.. fakt, že to na to osvícení auta za dne je toho světla fak malo.. PS: ted sem se poustil do osviceni zavazadlovyho prostoru ledkama pak me napadlo zkusit dat i nejaky pod d¨nastupni dvere.. a spojit to nak aby se to rozsvicelo jen při otevření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 (editace) Tak jsem šoupnul ty očekávané 27 x 5050 SMD LED do denního svícení... no, abych řekl pravdu, čekal jsem, že to bude svítit trochu míň. Neřekl bych, že oslňují, jen mají dost "plné" světlo... ještě pouvažuji nad slabšími... Montáž probíhala naprosto v pohodě, střihat a pájet drátky se mi nechtělo, nikdo neví, co se pak podělá atd... a je to nové auto, tohle je na mě psychicky už moc velký zásah. Tak jsem přepinoval, otázka 2 minut obě světla, pokud by někdo nevěděl jak na to, tak mu to udělám (přepinování ). Ještě vyfotím za denního světla, což je u denního svícení podstatná fotka. Ale v šeru garáže svítí dost, jen vyvážení bílé je na draka - z venčí světlo "pod mrakem", nad hlavou zářivka a ve světlech diody a nebo jen tma a diody a to taky není ideální, na ruční vyvažování bílé jsem neměl s sebou věci... no, jako ukázka snad stačí... Další foto dodám ze dne. Editováno: 15. Červenec 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.