Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravicko,

podarilo sa mi jemne tuknut predok :( ....a doslo k malemu posunu svetiel (vidno na sroboch povodne hrzdave kolecko), na lavom (vodicovom) svetle sa mi zlomila ta plastova uchytka - drzi ju vrchny torx srob pri chladici [foto dam neskor]. Sice svetlo je ok a drzi ale.... Mozem to zlepit (epoxidom)? Niekde som pocul o nejakej sade na opravu uchytov, viete o tom nieco? ...bo inak sa vraj da iba vymenit cele svetlo, uff, tak to skor z vrakaca :disgust:

Potrebujem to dat do poriadku aby som mohol nechat nastavit svetla - tiez svietia dako divne kol119

Snad uz nic ine auticku nie je okrem drziaku spz, hrbola na vystuhe a praskliny masky... to menit nebudem, vsetko sa zda ok, ale asi by to chcelo servisnu kontrolu lol

Vloženo (editace)

predavaju sa nahradne horne plastove uchyty aj so srobom, stary urezes a na jeden srobik uchytis novy horny plastovy uchyt a rovnako aj vnutorny uchyt co sa chyta na chladicovu stenu. ten sa uchycuje na dva sroby a predava sa tiez ako nahradny diel. jedine co sa neda opravit iba lepit je zadny uchyt.

nove uchyty drzia ako tak aj ked to nie je to prave orechove.

Editováno: , autor: cartmanko
Vloženo

Vdaka za radu :palec2:

a to sa ten nahradny uchyt nejak vrta/srobuje do plastu svetlometu? da sa dorobit iba jeden vrchny alebo to je cely vrch? ....ulomil sa mi totiz iba jeden uchyt a nerad by som do toho prilis zasahoval. Mozno by predsalen bolo lepsie lepenie. Nema niekto foto (a cislo) tych nahradnych uchytov? Svetla som este nemal cest rozoberat a myslel som, ze drzia iba na tych troch sroboch... tam su este nejake vzadu? :huh:

Vloženo

neboj, hladal pol hodku este nez zalozil temu :kol-140: ... k uchytom nic

a k srobom na svetlach netreba, to tu asi bolo, a pozrem pripadne DP - len tie nahradne uchyty tam asi nenajdem :p a to ma zaujima ked uz som to zacal riesit :kol-63:

Vloženo

Zajdi si do škodovky, jeden uchyt mě vyšel na 60korun, jde tam bez problémů přišroubovat máš tam na něj i díru pod tím zlomeným úchytem,samořezným šroubem myslím, taky se ho chystám tento týden našroubovat:)

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...