Thomas_CPU Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Ahoj před pár dny jsem koupil koncový tlumič a potrubí od firmy Inoxcar dnes jsem ho byl u kamaráda na šachtě nainstalovat vše OK vše perfektně provedeno výfuk vypadá opravdu kvalitně ale po nastartovaní se zvuk vůbec nezměnil. ani na volnoběh ani při jízdě výfuk vůbec nerezonuje, výkon je taky cca stejný. Nečekal sem žádný zázrak ale zvuk se vůbec nezměnil. Nemáte nějaký nápad jak na to ? V tomto se moc nevyznám. http://tuning.autodoplnky.cz/vyfuky-inoxca...a-octa-s2988997 Diky Editováno: 27. leden 2009, autor: Thomas_CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 no jestli jsi chtěl mít z toho nějaký pěkný a slyšitelný zvuk, tak jsi měl dát místo tlumiče rouru...tak to mám já a je super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 no jestli jsi chtěl mít z toho nějaký pěkný a slyšitelný zvuk, tak jsi měl dát místo tlumiče rouru...tak to mám já a je super... Jako on ten tlumic neni moc tlumic kdyz sem se dival je to pruchozi. Navic zkousel sem motor i bez toho tlumice jen potrubi a stejne porad nic este me napada jestli tam neni stredni tlumic nebo jestli to nebrzdi katalyzator. Jak to máš ty ? jenom rouru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Jako on ten tlumic neni moc tlumic kdyz sem se dival je to pruchozi. Navic zkousel sem motor i bez toho tlumice jen potrubi a stejne porad nic este me napada jestli tam neni stredni tlumic nebo jestli to nebrzdi katalyzator.Jak to máš ty ? jenom rouru ? nemeň výfuk ale motor napr. taký prepĺňaný benzín je super a ten zvuk so športovým výfukom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) nemeň výfuk ale motor napr. taký prepĺňaný benzín je super a ten zvuk so športovým výfukom Na blbnuti mame mazdu 323F to je zbytecne, jasne ze sem necekal ze to bude znit jak na benzinu ale vubec me nenapada jak na ten zvuk. Na jezdeni mam radeji naftu Editováno: 27. leden 2009, autor: Thomas_CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Na blbnuti mame mazdu 323F to je zbytecne, jasne ze sem necekal ze to bude znit jak na benzinu ale vubec me nenapada jak na ten zvuk. Na jezdeni mam radeji naftu skús pohľadať tu na fóre, možno tu niečo nájdeš od chalanov čo majú ropáky, ako na to,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ten kat to může tlumit... jj, mám celou rouru...od turba až do konce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No predtim nez sem ho koupil sem prosel cele forum a nic sem nenasel. no premejslim ze bych misto katalyzatoru navaril trubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No predtim nez sem ho koupil sem prosel cele forum a nic sem nenasel.no premejslim ze bych misto katalyzatoru navaril trubku. Na diesloch nemáte lambdu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vyndej kat a hned to bude lepsi A pokud i to ti bude malo tak navar po cely delce jen rouru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Udělat nějaký pěkný zvuk na dieselu je celkem umění. Já dělal ten svůj snad na čtyřikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Udělat nějaký pěkný zvuk na dieselu je celkem umění.Já dělal ten svůj snad na čtyřikrát. A s čím se ti to nakonec povedlo ? Máš vykuchaný kat ? Projde to pak emisemi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak jsem to mel ja....Jen roura http://cz.youtube.com/watch?v=KNByP5dIDzE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Tak jsem to mel ja....Jen rourahttp://cz.youtube.com/watch?v=KNByP5dIDzE Ahoj a nezvysila se spotreba nebo nesnizil vykon ? Ptam se pro to ze jsem kdysi upravoval hodne motorky a tam byl vyfuk problem pokud kladl malej odpor sel vykon dolu atd.. proste vyfuk neni sranda navrhnout ale predpokladam ze u tohohle motoru to eliminuje turbo a to ze je to ropak PS: Zvuk opravdu pekny Editováno: 27. leden 2009, autor: Thomas_CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 kdyby to ubíralo na výkonu, tak by mnoho těch co mají pořádně naladěný TDi, nemělo místo výfuku jen rouru... nejlepší budou asi speciální výfuky od renomovaných výrobců, ale cena taky tomu odpovídá....obyčejná trubka je nej co do poměru cena/výkon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Asi tak nejak jak pise Jim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Vyhod ven kat. a uvidíš...třeba ho maš ucpanej když říkaš že i bez vejfuku to nemělo žadnej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Mam ten katalizator nejak vykuchat nebo provrtat ? nikde sem na foru nic nenasel. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kdyby to ubíralo na výkonu, tak by mnoho těch co mají pořádně naladěný TDi, nemělo místo výfuku jen rouru... nejlepší budou asi speciální výfuky od renomovaných výrobců, ale cena taky tomu odpovídá....obyčejná trubka je nej co do poměru cena/výkon... njn taky sem si rikal ze sem mel vzit radeji remus ale ten inoxcar racing sem koupil za dobrou cenu a v obchode stoji pres 9k coz si myslim je za vyfuk dost ale asi zkusim vykuchat ten kat protoze jak rikam ani bez vyfuku to nemelo zvuk. Projde mi to auto emisema potom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Emisema jo, STK tezko rict co bude rikat az se podiva pod auto. A misto katu trubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Emisema jo, STK tezko rict co bude rikat az se podiva pod auto. A misto katu trubku No tak ja bych ten kat jen provrtal aby to vypadalo taky mam na stk znamyho a v nejhorsim to naky kilco spravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Vyndej kat a hned to bude lepsi A pokud i to ti bude malo tak navar po cely delce jen rouru Zdarec, taky uvažuju že dám na své TDIčko rouru ale kámoš mi říkal má (RS Fabku s pěkným zvukem) že není dobré dát kat pryč a táhnout to už od turba že prý jde po čase turbo srát tím že tam nemá žádný odpor a taky si myslím že to ztratí i trochu výkon a zároveň i spotřeba půjde nahoru. nevím co dělat a za sportovní výfuk originál na TDI se mi nechce dávat ty hříšné prachy tak kdo s tím má nějaké zkušenosti,tak sem s nimi dík mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.