Publikováno Leden 27, 200916 r Zdravím všechny, mám dotaz ohledně nastavení servisního intervalu. V loňi, když jsem vymenil olej tak jsem si podle příručky vyresetoval napis "service" na plalubnim pc - vše v pohodě.(těma čudlikama) Dneska jak jsem rano sednul do auta a nastartoval tak se mi tam nachvili objevil "service 1500" tak to mi nejak nesedi protoze pave dnes mam najeto od vymeny 10 000 a ukazuje mi to servis za 1500 a ne za 5000. Známý mi rikal ze po vymene oleje nestaci vyresetovat udaj jen v budíkách ale musí se i naprogramovat přes VAG ??? Jak to teda s těmi intervaly je, když se to musí resetnout v jednotce přes kabel proč to píšou v normální servisce ?????
Leden 27, 200916 r nevím jak to je doslova,ale u některých aut to vážně jde jen přes vag.Měl jsem předtím golfa a tam to šlo v pohodě čudlama a sedělo to,ale u superba nevím nevím.Tam se asi bez vagu neobejdeš.Ale myslím si že reakce od našich odborníků přijde velmi brzy
Leden 28, 200916 r 2 turepe: Nikdy jsem neměl s nulováním přes budíky problém, ale když dělám servis já tak vždy nuluju přes vag. Zároveň to projedu a vidím i kdy bylo děláno naposled atd.. Není třeba možný, že by ti to záhlasilo servisní prohlídku a né výměnu oleje?
Únor 1, 200916 r Cau,kdyz resetujes servis na budikach tak to nastavis na 15tis a 365dni.Takze se ti asi hlisi vymena po roce.
Únor 7, 200916 r Autor Cau,kdyz resetujes servis na budikach tak to nastavis na 15tis a 365dni.Takze se ti asi hlisi vymena po roce. Ahoj, jo tak to by tak odpovidalo, to bude ten rok, ale chybí mi jeste 5t/km, tak mam to normalne dojezdit a pak to pri dalsi vymene zresetnou presVAG?? Mam strach aby se mi měco nerozdrbalo ???
Únor 8, 200916 r no obávám se že u supa budeš muset na vag.už některé oktávy se tak musely dělat a myslím že superb beze zbytku.
Únor 8, 200916 r Jde to, viz. návod: A=levé, B=pravé Vynulování ukazatele intervalů servisních prohlídek můžete provádět i pomocí tlačítka ⇒ strana 16, obr. 5 následujícím způsobem (platípouze pro vozidla s pevnými servisními intervaly - QG2). • Při vypnutém zapalování stiskněte tlačítko a držte je. • Zapněte zapalování a tlačítko uvolněte. Na displeji se zobrazí servis, popř. servis nyní. • Knoflíkem pro nastavení hodin pootočte doprava - údaj se vynuluje.
Duben 25, 200916 r Jde to, viz. návod: A=levé, B=pravéVynulování ukazatele intervalů servisních prohlídek můžete provádět i pomocí tlačítka ⇒ strana 16, obr. 5 následujícím způsobem (platípouze pro vozidla s pevnými servisními intervaly - QG2). • Při vypnutém zapalování stiskněte tlačítko a držte je. • Zapněte zapalování a tlačítko uvolněte. Na displeji se zobrazí servis, popř. servis nyní. • Knoflíkem pro nastavení hodin pootočte doprava - údaj se vynuluje. ...čawte... mám malý problém. Vymenil som olej, pretože mi na maxíku vypisovalo "servis", ale takýmto spôsobom cez tlačítko to s maxidotom nejde. Tak som to hodil na kábel a načítal kanál 17 a adresy 40 a 41, ako som sa dočítal na fóre. Lenže neviem aké hodnoty mám na jednotlyvých kanáloch zadať. Tak som dal nuly na oboch, zmazali sa síce na maxidote km a dni, ale nabehli tam len čiarky "---" a na budíku so stavom km stále ukazuje servis. Keď som dal test kanála 17 tak mi vypísalo Adresa 17: Přístrojová deska Labely: Chyba přesměrování Řídící jednotka: 6Y0 920 843 L Díl: KOMBIINSTRUMENT VDO V04 Kódování: 28102 Dílna #: WSC 25267 ...čo znamená, že labely: Chyba presmerovania ? Vďaka za tip... Sorry, až teraz som si všimol, že som v téme superb, u mňa sa jedná o Fábiu I. Upraveno Duben 25, 200916 r od Black Hawk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.