Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, mám dotaz ohledně nastavení servisního intervalu. V loňi, když jsem vymenil olej tak jsem si podle příručky vyresetoval napis "service" na plalubnim pc - vše v pohodě.(těma čudlikama) Dneska jak jsem rano sednul do auta a nastartoval tak se mi tam nachvili objevil "service 1500" tak to mi nejak nesedi protoze pave dnes mam najeto od vymeny 10 000 a ukazuje mi to servis za 1500 a ne za 5000. Známý mi rikal ze po vymene oleje nestaci vyresetovat udaj jen v budíkách ale musí se i naprogramovat přes VAG ??? Jak to teda s těmi intervaly je, když se to musí resetnout v jednotce přes kabel proč to píšou v normální servisce ?????

Vloženo

nevím jak to je doslova,ale u některých aut to vážně jde jen přes vag.Měl jsem předtím golfa a tam to šlo v pohodě čudlama a sedělo to,ale u superba nevím nevím.Tam se asi bez vagu neobejdeš.Ale myslím si že reakce od našich odborníků přijde velmi brzy

Vloženo

2 turepe:

Nikdy jsem neměl s nulováním přes budíky problém, ale když dělám servis já tak vždy nuluju přes vag. Zároveň to projedu a vidím i kdy bylo děláno naposled atd..

Není třeba možný, že by ti to záhlasilo servisní prohlídku a né výměnu oleje?

Vloženo
Cau,kdyz resetujes servis na budikach tak to nastavis na 15tis a 365dni.Takze se ti asi hlisi vymena po roce.

Ahoj, jo tak to by tak odpovidalo, to bude ten rok, ale chybí mi jeste 5t/km, tak mam to normalne dojezdit a pak to pri dalsi vymene zresetnou presVAG?? Mam strach aby se mi měco nerozdrbalo ???

Vloženo

Jde to, viz. návod: A=levé, B=pravé

Vynulování ukazatele intervalů servisních prohlídek můžete provádět i pomocí tlačítka ⇒ strana 16, obr. 5 následujícím způsobem (platípouze pro vozidla s pevnými servisními intervaly - QG2).

• Při vypnutém zapalování stiskněte tlačítko a držte je.

• Zapněte zapalování a tlačítko uvolněte. Na displeji se zobrazí servis, popř. servis nyní.

• Knoflíkem pro nastavení hodin pootočte doprava - údaj se vynuluje.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)
Jde to, viz. návod: A=levé, B=pravé

Vynulování ukazatele intervalů servisních prohlídek můžete provádět i pomocí tlačítka ⇒ strana 16, obr. 5 následujícím způsobem (platípouze pro vozidla s pevnými servisními intervaly - QG2).

• Při vypnutém zapalování stiskněte tlačítko a držte je.

• Zapněte zapalování a tlačítko uvolněte. Na displeji se zobrazí servis, popř. servis nyní.

• Knoflíkem pro nastavení hodin pootočte doprava - údaj se vynuluje.

...čawte... mám malý problém. Vymenil som olej, pretože mi na maxíku vypisovalo "servis", ale takýmto spôsobom cez tlačítko to s maxidotom nejde. Tak som to hodil na kábel a načítal kanál 17 a adresy 40 a 41, ako som sa dočítal na fóre. Lenže neviem aké hodnoty mám na jednotlyvých kanáloch zadať. Tak som dal nuly na oboch, zmazali sa síce na maxidote km a dni, ale nabehli tam len čiarky "---" a na budíku so stavom km stále ukazuje servis. Keď som dal test kanála 17 tak mi vypísalo Adresa 17: Přístrojová deska Labely: Chyba přesměrování

Řídící jednotka: 6Y0 920 843 L

Díl: KOMBIINSTRUMENT VDO V04

Kódování: 28102

Dílna #: WSC 25267

...čo znamená, že labely: Chyba presmerovania ? Vďaka za tip...

Sorry, až teraz som si všimol, že som v téme superb, u mňa sa jedná o Fábiu I.

Editováno: , autor: Black Hawk

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...