MiKe22 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Zdravím.Mám octavii 1,9tdi 66kw,nedavno sem měnil spojkovou lamelu.Na te stare lamele byl uplně sjety tisicihran.Ta lamela(podle mechanika) neměla najeto víc než 30000km,pry byla uplně zdrava.Všichni tvrdí,že je to tím že je auto nachipovane.Ten co mi ho prodal tvrdí že není.Tak nevím čím to mohlo byt nerad bych to za chvili měnil znova:( Setkal se s tím někdo?? Díky za odpoveďi Editováno: 27. leden 2009, autor: MiKe22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKe22 Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nikdo neví čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Zdravím.Mám octavii 1,9tdi 66kw,nedavno sem měnil spojkovou lamelu.Na te stare lamele byl uplně sjety tisicihran.Ta lamela(podle mechanika) neměla najeto víc než 30000km,pry byla uplně zdrava.Všichni tvrdí,že je to tím že je auto nachipovane.Ten co mi ho prodal tvrdí že není.Tak nevím čím to mohlo byt nerad bych to za chvili měnil znova:( Setkal se s tím někdo?? Díky za odpoveďi Já bych to viděl na vadu materiálu ten chip je podlemýho blbost jestlito nemáš chiplý na nějákejch 1000 koní , pak by to mohla bejt špatná montáž někomu to tam nelezlo tak tomu pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já bych to viděl na vadu materiálu ten chip je podlemýho blbost jestlito nemáš chiplý na nějákejch 1000 koní , pak by to mohla bejt špatná montáž někomu to tam nelezlo tak tomu pomohl. Asi tak. Skor by tu lamelu asi roztrhlo... ked uz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKe22 Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já si spiš myslel že tomu někdo pomohl,protože jak se demontovala ven tak se jeden šroub svinsky kousl a nešlo ho dotat ničím ven,spíš to bylo narvane na silu,taky sem si to myslel.Jinak díky za poznatky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.