Přejít na obsah

světla


adam34

Doporučené příspěvky

zdravím všehny a žádám o radu

koupil jsem octaviu 1(81kw r.v. 2001) a při první jízdě jsem zjistil že potkavačky strašně málo svítí.

Jde to nějak levně vyřešit aby to svítilo víc.

dík za rady

Ide to vyriesit nakolko octavia I. po faceliftu svieti docela dobre. treba kupit nove ziarovky. ziarovka, ktora ma 3 a viac rokov velmi znacne degraduje na vykone. staci kupit nove, resp. nove s lepsou svietivostou.

Dalsia vec je, aby boli svetla dobre nadstavene, umyte a nemali vyzihany kryci plast svetla. U faceliftovych OCI. je to bezny jav, ze kryci plast je vyzihany a ma tzv. pavucinku. Je to vidiet pri zapnutych svetlach a javi sa to akokeby zarosenie, alebo krupica na tom plaste. Tato pavucina znizuje znacne svetelny ucinok. Odraza svetlo vsade, len nie tam kam ma.

Zacal by som pri nastaveni svetiel a novych ziarovkach....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím nevíc lidi doporučují silvestar osram. Dobrá svítivost i životnost.

Presne tak OSRAM. S tym mam aj ja dobre skusenosti. Silverstar som sice namal skusenost priamo, ale mal som na aute OSRAM +30 svietivost. Boli take nazltle so slivkovo-modro neviem akym efektorm v strede. Boli urcene na dazd a hmlu. A veru fungovali. Svietivost mali teda lepsiu ako bezna ziarovka.

Silverstar idem dat do auta teraz. Uz ma cakaju v garazi. Tie som kupil na zaklade odporucani kamarata, ktory ich kupuje do kazdeho auta co ma. Je s nimi velmi spokojny.

A co sa tyka zivotnosti, tak mne tie Osramky vydrzali cca. 5 rokov na aute. Potom sa jedna poroučela.... /a svietil som aj cez den/

Takze asi na tom nieco bude.... Funguje to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Osram SilverStar na autě už asi rok a musím říct, že perfektní. Svítí opravdu o dost víc než obyč. žárovka a s výdrží jsou na tom taky dobře. Ještě lepší co se týče svítivosti jsou Osram Night Breaker, ale ty bys měnil asi každý půl rok, moc toho nevydrží... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...