Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

hledal jsem zde v diskuzi, ale podobné téma jsem zde nenašel. Potřebuji vyměnit přední světla u Fabie pustil jsem se do toho, ovšem jak jsem zjistil je třeba sundat přední nárazník máte s tím někdo zkušenosti? Jak je to náročné?

Díky za info

Vloženo
ja myslim ze kvuli svetlum neni traba sundat naraznik

Já jsem právě hledal náký návod či radu a nikde nic. Ono i když se mi podařil sundat ten třetí šroub tak ty světla tam jsou zapasovaná, že nevím jak jinak to sundat. Nemá s tím někdo zkušenosti?

Vloženo
Já jsem právě hledal náký návod či radu a nikde nic. Ono i když se mi podařil sundat ten třetí šroub tak ty světla tam jsou zapasovaná, že nevím jak jinak to sundat. Nemá s tím někdo zkušenosti?

A jak je tam kabel k motorku na vyndání je náký fígl či jen člověk musí zabrat?

Vloženo

V DP se sice píše, že se musí sundat nárazník, ale jde to i bez jeho demontáže. Jeden šroub (ten v předu) je sice trochu za bukem, ale dá se k němu poměrně dobře dostat. Podívej se pod kapotu a uvidíš to. Hůře se vyndavají ty zadní (chce to něco delšího), ale tam ti sundaný nárazník stejně nepomůže.

Vloženo
V DP se sice píše, že se musí sundat nárazník, ale jde to i bez jeho demontáže. Jeden šroub (ten v předu) je sice trochu za bukem, ale dá se k němu poměrně dobře dostat. Podívej se pod kapotu a uvidíš to. Hůře se vyndavají ty zadní (chce to něco delšího), ale tam ti sundaný nárazník stejně nepomůže.

Světlo už mam takřka venku jen mam problém s vyndáním těch drátků k motorku. Ani zaboha to nechce pustit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...