Přejít na obsah

Homokineticky klb -SPIDAN

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Kupil som hom. klb SPIDAN(SD 21586 6Q0498099D ) a mam divny pocit s tej manzety neni z GUMY, ale s nejakeho ineho materialu Pevnejsieho..... neohrozi to nejako kvalitu?

Na obrazku prikladam co vsetko mi prislo a chyba mi tam jedna ta odperovavacia podlozka co ide na poloos.... Alebo je to spravne?

post-1476-1233232083_thumb.jpg

Editováno: , autor: TiGeRZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ho měnil cca 2měsíce zpátky a nechal jsem tam manžety origo nic jim není tak se mi to nechtělo sundavat,je fakt,že tyhle se mi zdály dost tvrdý,ale ani origo až je sundáš nejsou z gumy jsou taky dost tvrdý ne jako na Fel.A dej pozor na sponu,kloub jsem měl hotov snad za poloviční dobu než zajištěnou tu sponu,je strašně tvrdá a pokud to děláš na autě tak málo místa.

Sada je vše co potřebuješ,ta pružná podložka je tam jenom jedna je hned na začátku opřená o výlisek.(bráno od převodovky.)A mazací tuk vtlač do kloubu ne do manžety,já koupil ještě jeden pytlík a dal jsem tam oba,ten druhej sem pak vmáčkl do manžety.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

chcem sa spytat este na ten PLASTOVY STIT alebo ako to nazvat..... co sa dava na vonkajsiu stranu homokinetaku.... tento klb od spidanu mal po obvode taky plech ako je vidiet na obrazku... kde mi nesiel tento plast zo stareho homosa nasunut... dava sa tam nieco alebo ten plech robi tu ochranu ??? DIKY

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...