Marcelus Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdravim chlapy, potřeboval bych radu! Mám automatické zamykání dveří po rozjezdu a jak se pořád ty dveře zavírají mám už strašně vybouchaný centrál, pokáždé když se to zamyká je to rána jako z děla. Nevíte co s tím? Šlo by to nějak spravit? Nebo budu muset kupovat nové zámky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To zamykání jde odstranit VAGem-překodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelus Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jasně, ale já se nechci zbavit toho automatického zamykání, ale toho rámusu co to dělá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Kup zamky tu v bazari (tiche) a vemen. A tie aktualne mozes rozobrat a skusit "vytlmit". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 a jak se tlumí takove zámky.třeba bych to vyskoušel.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Rozober a hladaj, kde dat platky gumy, aby to nebuchalo. Este skusit, ci nemaju osky volu a pripadne vypuzdrit. Len myslim, ze by to asi za tu namahu nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Zdravim chlapy, potřeboval bych radu! Mám automatické zamykání dveří po rozjezdu a jak se pořád ty dveře zavírají mám už strašně vybouchaný centrál, pokáždé když se to zamyká je to rána jako z děla. Nevíte co s tím? Šlo by to nějak spravit? Nebo budu muset kupovat nové zámky. Řešení je vyměnit zámky ve dveřích za tiché zámky. Ty mají zelenou barvu. Hledej tady v bazaru , nebo zkus kontaktovat Cosby, nebo jendaT4 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46040&hl= Editováno: 1. Únor 2009, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jen ještě dotaz není předělávka na 3generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ne zámky s předělávkou na jinou generaci komfort systému nesouvisí. Jsou stejné. Rozdílné jsou mozky stahovaček pro různé generace komfort systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faltes Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Cao panove, Mel bych takovy dotaz; pred tydnem jsem si koupil Octavii 1,6 55kW, r.v. 1997.. Central je pouze "pres" klic. Jenze vzadu za spolujezdcem, se "tumprlik" neotevre, vsiml jsem si ze ani nesviti, tlacitko na stahovani oken; okno taky bohuzel nejde.. Nevite kde by mohl byt problem prosim? Nevite nahodou jestli ten central co je pouzit v octavce, jde "upravit" i na dalkovy ?? Jeste jedna otazka, jak je u ridice dioda, ktera signalizuje zamknuti auta + aktivni alarm.. Jak ji rozchodit. Netusim jestli mel byvali majitel sundan kryt a stoural se v tom.. diky za rady, Mejte se krasne -, a hafec km bez nehod !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 No asi takto: 1. hladat, hladat, hladat 2. mas podla vsetkeho poskodenu kabelaz v prechodke do zadnych dveri, bolo to tu popisovane 3. ak Ti zadne dvere nejdu ani otvorit, je tu navod, ako to vyriesit 4. ta dioda v soferovych dverach nrblika moli nefunkcnym zadnym dveram, pohladaj si "mikrospinac" a najdes temu o mikrospinacoch v zamkoch 5. mas tu temu o neorigo vystrelovakoch od fy. rakso, mas tu navod na prerobenie komfortky na 3G (aj 2.5G) aj s DO a vystrelovacimi klucmi ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.