Přejít na obsah

Centrál

Marcelus

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapy, potřeboval bych radu! :help: Mám automatické zamykání dveří po rozjezdu a jak se pořád ty dveře zavírají mám už strašně vybouchaný centrál, pokáždé když se to zamyká je to rána jako z děla. Nevíte co s tím? Šlo by to nějak spravit? Nebo budu muset kupovat nové zámky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim chlapy, potřeboval bych radu! :help: Mám automatické zamykání dveří po rozjezdu a jak se pořád ty dveře zavírají mám už strašně vybouchaný centrál, pokáždé když se to zamyká je to rána jako z děla. Nevíte co s tím? Šlo by to nějak spravit? Nebo budu muset kupovat nové zámky.

Řešení je vyměnit zámky ve dveřích za tiché zámky. Ty mají zelenou barvu. Hledej tady v bazaru , nebo zkus kontaktovat Cosby, nebo jendaT4

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46040&hl=

Editováno: , autor: Pepa007
Odkaz ke komentáři

Cao panove,

Mel bych takovy dotaz; pred tydnem jsem si koupil Octavii 1,6 55kW, r.v. 1997..

Central je pouze "pres" klic. Jenze vzadu za spolujezdcem, se "tumprlik" neotevre, vsiml jsem si ze ani nesviti, tlacitko na stahovani oken; okno taky bohuzel nejde.. Nevite kde by mohl byt problem prosim?

Nevite nahodou jestli ten central co je pouzit v octavce, jde "upravit" i na dalkovy ??

Jeste jedna otazka, jak je u ridice dioda, ktera signalizuje zamknuti auta + aktivni alarm.. Jak ji rozchodit. Netusim jestli mel byvali majitel sundan kryt a stoural se v tom..

diky za rady, Mejte se krasne -, a hafec km bez nehod !!

Odkaz ke komentáři

No asi takto:

1. hladat, hladat, hladat ;)

2. mas podla vsetkeho poskodenu kabelaz v prechodke do zadnych dveri, bolo to tu popisovane

3. ak Ti zadne dvere nejdu ani otvorit, je tu navod, ako to vyriesit

4. ta dioda v soferovych dverach nrblika moli nefunkcnym zadnym dveram, pohladaj si "mikrospinac" a najdes temu o mikrospinacoch v zamkoch

5. mas tu temu o neorigo vystrelovakoch od fy. rakso, mas tu navod na prerobenie komfortky na 3G (aj 2.5G) aj s DO a vystrelovacimi klucmi

.....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...