peteres Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdravim všechny, možná už hodně lidí ví, ale pro ostatní na elektrony.cz je fakt pěknej konfigurátor ALU, nejvíc se mi líbí hlavně reálná foto auta na kterém si nastavíte jakoukoliv barvu, vědět to dřív, tak si podle toho vyberu barvu auta a pak teprve shánim, i přesto že bych kupoval pokud možno tu samou ... Fakt mazec ... http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...odel=Octavia%20[5/100]&velikost=16&typ=typ%201U%20Liftback%20facelift&radit=nazev&upravy=&zimni=&akce=&sirka=&design=&barva= Nov__obr_zek__2_.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) No nic proti, ale už to tady je...dokonce jsem to sem dával já, ale nemůžu to najít, v jakým tématu to bylo...je to už docela dlouho.. :-) Editováno: 30. leden 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 je to dobrý a opakování matka moudrosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jo jo taky jsem zkoušel pár kombinací. Máte někdo reference o prodejci? :help: Mám vybráno, tak vážně uvažuju, že objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.