czechfoto Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 zdravim..mozna to sem moc nepatri ale koupil jsem autoradio Sencor s navigaci ..je super vse prehrava ale k problemu....i po vypnuti klicku vyndani prerdniho panelu sumi repraky ...u prečdesleho radia mi to nedelalo vse je zapojeno dobre i autoelektrikar mi to potvrdil a rekl ze je to chyby radia a je to na reklamaci...tak to ta mmusim dat..mate nekdo podobnou zkusenost co to muze byt...jinak to sumeni zpusobuje vycucani baterie na 0 za dva dny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Aj keby si mal prehodene napajanie, tak Ti to aspon nesumi po vypnuti. Skus pozriet niekde do menu radia na nastavenie, ci tam nie je moznost "trvalej prevadzky", ale tiez sa priklanam k nazoru o poruche radia. Zial, Sencor nepatri medzi lepsie znacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.