peter27 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ahojte . Motor 1.9 TDI 66kw.r 97. 151000 km Rano po prejdeni dvoch kilometrov zastavim na semafore a pri volobehu a za studena na chvilu zdochne a hned naskoci naspat, preblikne pri tom kontrolka zhavica a pom uz ide akoby nic.Za jazdy ma motor dobry chod a vobec s nim netrha ani nic podobne.Bol som dnes na VAG no nehlasi ziadnu chybu akurat mi vymenili zhavice za nove..Hned ako som visiel zo servisu to urobilo opat!Hladal somto vsade na fore tak dufam ze sa neopakujem Poradte prosim co to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Skus vymenit relé riadiacej jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 To rele by som tiez odporucal pozret. Mne na nom vyhorel kontakt( vplyvom zleho spoja na plosaku) a auto zhaslo. Pri zapnuti zapalovania mi uz neprebliklo zhavenie a nesla kontrolka immo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter27 Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak dnes som vybral to rele 109 a nebolo na nom nic vydiet ,bolo to tam nejake volne ,statne rele sa tak nehybu Trochu som stiahol tie kontakty aby to bolo pevnejsie tak neviem co dalej mozno by to chcelo vymenit tie kable co k nemu idu alebo tu zasuvku..co vy na to?Zatial mi to nezdochlo je to v pohode a uvidim co dalej a este dotaz Rele 103 a tao velke rele Siemens su otocene dole hlavou v opacnom smere ako tie ostatne nemoze to vadit?Alebo oni sa tam nedaju dat opacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Opacne ich urcite nenahodis- vystupne kontakty na relatkach maju nesymetricky tvar.Kabelaz a konektor asi budu OK. Pokial si ohybal kontakty na relatku daj pozor aby si ich neodtrhol od plosaku- su ukotvene priamo na nom.Staci zhodit plastovy kryt a skontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Relé vymen za nové aby ta to niekde nenechalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.