Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mám jednu technickou - jelikož moje nové auto není škodovka, ani nic koncernového, budu s ním vpuštěn do areálu, nebo budu nucen potupně zaparkovat před branou? :smich:

Tusim nejake mordej ford loni parkoval tam nekde v zadu a chodilo se na nej chcat, takze posud jestli to pred branou nebude lepsi

lol lol lol lol :smich:

Vloženo

Ptám se protože, co jsem tam dvakrát byl (roky 2006, 2007), tak před tou bránou bylo dost plno, takže v případě, že bych nebyl vpuštěn dovnitř, tak bych nejspíš dorazil MHD...

Vloženo
Ptám se protože, co jsem tam dvakrát byl (roky 2006, 2007), tak před tou bránou bylo dost plno, takže v případě, že bych nebyl vpuštěn dovnitř, tak bych nejspíš dorazil MHD...

Já vemu magnetický znak škoda a dáme Ti ho na kapotu a projedeš :)

Vloženo

technická- pojede tam někdo v sobotu přez kolín,KH nebo poděbrady?

já jen abych tam nejel sám jak trotl a navíc nevim kde to je :D

Vloženo
FUGAS: bych to neřešil, jak bylo zmíněno, na podzim se tam stavil modrej ovál a byl vpuštěn dovnitř... cos pořídil? ;)

Taky jednoho modráka ;)

Vloženo
Tusim nejake mordej ford loni parkoval tam nekde v zadu a chodilo se na nej chcat, takze posud jestli to pred branou nebude lepsi

lol lol lol lol :smich:

To si pleteš s modrou oktávou vittoria asi lol:D

Dakie má pravdu, já byl vpuštěn dovnitř na podzimních Chabrech, který byly spíše o pokecu i bez aut, tak nevim, jak to bude na "velkých" Chabrech. Snad se Olin vyjádří. :)

Vloženo

no to podle toho kolik bude mista, ale nemusis stat hned pred branou, dole mezi vilkama se ti jedno auto ztrati :)

ja ti dam p2m ze jako se chodilo chcat na moje auto...skoncils a deda dostana misto megana satise :D

Vloženo

Už aby to bylo,nemohu se dočkat.....vzal jsem si kvuli tomu dovolenou,abych dorazil jako vždy v pátek :palec2:

Jen oužou asi nepřijedu :feve: technické problémy :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...