jirka3 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 sexy výčepní aliaz "Rychlík" je brácha provozního aliaz "Hárlejáře".Krutopřísně si to tam dával na tý Esce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 :palec2: :palec2: :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Pokud je to ten "vrchni" s tou sexy figurou, tak ten je libovej! Tak jestli si název vrchní zaslouží, tak je to on. A ten na tom Čopru od Esky byl taky jedlej. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Přesně tak soushlas se všema chtělo by to změnit fleka, kvůli néé moc fajn harlejářovi. Jinak páteční večer byl bezva, až na noční klid jsem rád, že jsem poznal pár členů a taky za menší kalbičku, která stála za to:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,160 káčé za 3 hodinky spaní v autě to mě povídej, naštěstí sme platili jen 160 za 2 osoby - zastavil nás u výjezdu - zmrd!!! Tak o personálu ani nechci mluvit. Myslím že tam moc neplatí '' Zákazník váš pán '' to teda rozhodně ne.. Pokud je to ten "vrchni" s tou sexy figurou, tak ten je libovej! kdes byl ty??? nějak sem tě nepotkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 No obsluha fakt nesklamala.. čistou hodku sme čekali na jídlo.. (smažák s hranolkama) jinak srazík parádní.. počasí sice nevypadalo že bude nejak extra, ale bylo docela pekne.. vittorio: díkes za čepicu... ;-) a za umístění v TOP 10 OC.. ! olin: díkes za umístění v TOP 10 music ! pokec s fajn lidma.. proste fotek pár mam, tak snad to sem pak hodim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Adame, určitě fotky házej já letos nefotil, nedostal sem půjčenou výbavu omlouvám se všem, s kterýma sem se nestihl rozloučit! odjezd byl dost narychlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) jinak abych nezapomněl, po vyhlášení nám něco přibylo na autě... lidi z EDT ví vo co go.. pak uvidíte na fotce.. Editováno: 16. Květen 2009, autor: AdamCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Dakie koukni do Brněnský knajpy. Něco jsem tam dal a něco je na OII kách ve vláknech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Adame, copak to je? Rosťo, rád sem Tě poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Taky Daku. Škoda že jsem s váma nějak nestihl popít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang67 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Sraz byl moc super ráno sice pršelo, ale pak se to pěkně vybralo A hlavně pokecal jsem z dost super lidma moody: Pěkný fotky koukam že moje Tisícovka se líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 sem si zas obohatil spektrum o noví tváře což je paráda, proto se ty srazy dělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Tady trochu klasiky. Editováno: 16. Květen 2009, autor: Rosťa19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Tady ty fotky.. http://uloz.to/1788019/foto_skodahome_8.rar kvalita je na ukoru velikosti fotek.. tak se předem omlouvam.. Editováno: 17. Květen 2009, autor: AdamCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) parádní pokec, kalbička.. jen ten dědek co mu to tam patří by zasloužil pár na solar.. důležitej jak nevim co a chtěl po nás prachy za nocleh v autě - pokud nebude sraz na jiným místě, tak příště nejspíš nejedem.. dát 3kila vstup a ještě platit za spaní v autě!! Zlatý Doksy, kde platíš vstup a nic víc.. Tohle určitě není nic proti organizátorům, aby si to někdo nevysvětlil špatně!!! ten deda byl fakt na ranu. 3 kila za 3 hodiny spani na hrbu v aute je docela sila ale bylo to super sem rad ze sem poznal new lidi... Editováno: 16. Květen 2009, autor: Kubiik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Sem říkal Lukynovi že ten pohár dostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a jakej dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Nejsem si jistej Kubiku ale myslím Top 10 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak to bude mit radost. teda pokud mu ho kluci dovezou a nezabavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Dávali ho do auta opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Zraz super, bolo dobré sa stretnúť s ľuďmi, ktorí píšu na fórum tu Veľmi sa mi páčila Mikl-ova Octavia, muselo to zabrať kopu času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 No miklova Octa je uz delsi cas :palec2: (Milane, posli pls mail. adresu, az prijdu z hokny, hodim ti foto music) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) sraz byl super a hospoda ani letos neszklamala (pokud název "hospoda" neni spíš urážka toho označení) Editováno: 16. Květen 2009, autor: rolbař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Kluci jsem taky rád,že jsem Vás ,alespoň některé poznal osobně. Perfektní sobota,i počasí si nakonec dalo říct Jenom ta hospoda je tragedie,po čekačce na párek a kafe jsem oběd ani neriskoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky