Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 A ja zase nevim, ktery je rolbař, mam v tom po dnesku slusny Hockey ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 srazíííko bombastíííko!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 A ja zase nevim, ktery je rolbař, mam v tom po dnesku slusny Hockey ... já zase nevim, kterej seš ty :-D jsi to ty s těma slevama u SEATu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Jardo to víš že Michalovi to turbo odešlo na 60 km D1 ? Bere odtahovku prj ke Garnymu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jj, vím, dával sem číslo na garnyho a garnymu popsal, co sem zjistil. on měl načatou regulaci turba a asi se mu pak kouslo a vletěl do toho olej. Prča bude to řešit v neděli ale Garny si s tim poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Fakt smůla.Ještě že za Michalem jeli kluci z Brna jinak by to bylo větší trápení.Jinak sraz hodnotim kladně.Bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 JJ. Bylo OK. A super lidi. Krom majitele pozemku a toho jeho motrkáře na Esce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 znáte někdo tohodle pána??? slyšel jsem, že ten vypije za dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 já zase nevim, kterej seš ty :-Djsi to ty s těma slevama u SEATu? Ano, presne ja, Seatista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak já byl ten v černý mikině vedle martypa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak vim zase velky ho s malym o... Mluvil jsi na me neco?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Neco pomalu z meho objektivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Koukam sraz se vydaril, ja musel sedet ve skole ... Dejte vic fotek ;P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 prosím o více fotek, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Sraz se vydařil dokonce počasi se taky po poledni umoudřilo.Bylo to fajn.Foteček bude habaděj...za chviličku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 bylo to moc suproveee...jsem moc rad ze jsem videl spoustu lidii a take poznal dalsi cleny tohoto super foora.... jinak jak pise dakie, dedek byl pekne protivnej.ja platilza stan pro dve osoby 450kc a to jsem se snim hadal o ty jejich tabulky ze tam ma obrazek dvouch osob a stan za 100kc takze jsem mu rekl ze dam klidne 200 a on na me vybali 400, ze tam je dalsich xxxx priplatku... jsem cubrnel uplne..tim nemam nic proti poradatelum,jen nas to dost vsechny zaskocilo a take ze se muselo platit za spani v aute... sem rikal ze priste si lehnu vedle auta na travu :smich: :smich: :smich: jinak snad pristi rok REPETE Nic si z toho nedelej. SKAJA ZAPLATIL CHATKU, ZASUVKU o 5 minut DRUHOU ZASUVKU a pak jsme si v 4:30 sedli do auta a u radijka usli. A rano na skle letacek zajdite uhradit ubytovani... Tak jsem dedka chytl pred hajzlama a vysvetlil mu jeste v klidu a podobrem ze uz je na nas zda si zaplatime chatku a spime vni a nebo spime v aute ... JE PRECE DEMOKRACIE... dedek se sklidnil nahodil usmev Belmonda sedl na svuj trikolej Harlej a odfrcel vdal. Takze clovek musi jen zatlacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Pár foteček u mě ve vlákně: včerejší ŠKODAHOME a jeho aktéři...jo,jo...na knajpu nikdo nemá http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3875 Editováno: 17. Květen 2009, autor: Romariooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 omg čí je ten otřesnej "španěl" ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 také něco přihodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 znáte někdo tohodle pána??? slyšel jsem, že ten vypije za dva... toto je to pivko co jsem mu natocil rano a vecer jsem ho nasel jeste nedopite na stole.... priste ti nic nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snížku: co věta to perla Toho pána znám a mám ho rád i přesto nedopité pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Děkuji pánové. Já vás taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 omg čí je ten otřesnej "španěl" ??? Ze by majitele toho "otresneho" Spanela? to MichalF - musis prolezt forum, akteri jednotlivych fotek si je davaji k sobe do vlaken... Asi je blbost to mit na jednom miste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 opet bomba akce :-) jenom furt nevim jak to udelat abych patek prozil na plno a pri tom me v sobotu nebylo blbe jo a pocasi bylo nejlepsi dneska dopoledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky