alzbetka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ale jinak to bylo super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny tdi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj vsichni sraz byl super akorat jedna chyba, rychla obsluha u obeda 2 hodiny jsem cekal na řizek a hranolky :aggressive: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kenny: si byl poprvý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Super to bylo uz striham metr do podzimu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A už je nějaký přesný datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Je pravda ze kazdy se bavil po svem, ale jak to tu ctu, zas tak nality jsme nebyli, vse se odehravalo v nalade a ten kdo k nam zavital tak pochopil proc jsme byli porad vysmati. Upozornuji ze alkoholem a jinymi omamnymi latkami to nebylo! Kdyz uz tu byla zminka o kolegovi, ktereho jsme chteli dat trochu na vzduch, tak tady je foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Oznameni terminu mi neprislusi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) ... Přes den chrápal a v noci nás vedle budil !!! Editováno: 17. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Sejvi: Ty bejku!!! Jsem rád že jse Tě mohl poznat! Jste to ale hovada Tak krásně spiciho člověka probudit ze spánku... Cudák asi měl šoking!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Na podzim mám dva termíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jj srázek super,ale po hodině čekání na oběd to mladej nevydržel a dal si nanuka.Ten byl do 5 minut Potom si u auta dal chleba s řízkem I počasí doost dobrý.Ani vedro ani zima.Moc príma. DÍKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Olin: a dáš hlasovat ohledně terminu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Romariooo: napodobne... Jinak to co mas v kufru to se jen tak nevidi! Velmi hezky udelane, jen trochu na srazu nedocenene. Pro ostatni kteri nikdy nevideli tvuj kufr, do ktereho se vejde perfektni HIFI stejne dobre jako poradny nakup v Globusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Přes den chrápal a v noci nás vedle budil !!! proto jsme taky ráno malýho "upláceli" horalkama Za mne naprosto perfektní den...super atmosféra, pořadatelsky bez chyby a počasí se taky udobřilo a mrklo na nás sluníčko PS: jen škoda že spousta lidí ihned po udělení pohárků zmizlo - ale tak na někom šlo vidět, že Pátek dal "fyzičce" dost zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Na podzim mám dva termíny doufám že ne v Triocampu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak na 99% to bude 2.-4.10.2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Oline, proč to pořádáš zrovna v Triocampu? To jak se chová majitel kempu i majitel toho bufetu je příšerný! Místo toho, aby byli rádi, že maj kšeft, tak sou akorát nasraný, že maj práci :-/ To mi nepřijde zrovna normální.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Super to se zase nasmějem musím zamluvit chatku dál od civilizace nejlepe v tom poli uprostřed .Takže Chomutov hlásí 100% učast i s kolegou co ve dne spí a v noci se směje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Bohužel musim plně souhlasit s Dakie.Je to pravda.Nemáš nějakou jinou alternativu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Oline, proč to pořádáš zrovna v Triocampu? To jak se chová majitel kempu i majitel toho bufetu je příšerný! Místo toho, aby byli rádi, že maj kšeft, tak sou akorát nasraný, že maj práci :-/ To mi nepřijde zrovna normální.. ? Tak sdílím tvůj názor Daku a radši jsem si vzal svoje zásoby a pak pařil s klukama z Brněnský knajpy. Tam jsem chodil jen na WC a ani to se mi pomalu nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 se Rosťo nedivím, když chlastáš jak cip a pak chčiješ jako koroptev!!! btw. ten Triocamp je naprosto super... ta posekaná tráva, ten milej hostinskej, levný chatky apod. kde jinde chceš tohle najít??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Si myslím Pavle, možná u tebe na chalupě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ty woe...tak to je slovo do pranice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Náhodou obsluha dobrá ale ten vrchní byl divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Chceš říct pivo dobrý ale hospodskej nějakej divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky